zxcv Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 παιδια γεια. θελω να αγορασω ενα izak αλλα κανενας δεν μου επιβεβαιωνει οτι εχει τη δυνατοτητα τροποποιησεις της εικονας στο backround οταν βλεπεις το μενου του στην τηλεοραση. Αν το εχει και το γνωριζει καποιος σιγουρα τον παρακαλω να απαντηση καθως και αν υπαρχει καποια αντιστοιχη συσκευη που να μπορεις να παιζεις με την εικονα του backround.
gtok Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δεν βλέπω κάποια τέτοια επιλογή στο δικό μου iZak (80GB, αγορασμένο Δεκέμβριο 2006 και με το firmware που είχε τότε).
ApSiMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Έχουμε 2 στο γραφείο, θα το κοιτάξω αύριο αν και δεν είμαι 1000% σίγουρος ότι κατάλαβα τι θες. Όχι ότι τα έχω κοιτάξει και ποτέ μου βέβαια... Θα το κοιτάξω και θα ποστάρω αύριο πια
zxcv Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 παιδια ευχαριστω. περιμενω τις απαντησεις σας.
ApSiMan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μόλις το τσέκαρα, δεν βρήκα κάτι σχετικό στις επιλογές του. Άσε που σήμερα σταμάτησε να παίζει και ήχο και πρέπει να το φτιάξω!!!!
kanenas_allos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Η εικόνα αυτή αλλάζει. Βρίσκεται μέσα στον φάκελο με το firmware. Νομίζω ότι η απάντηση βρίσκεται και μέσα στο FAQ της εταιρίας.
ApSiMan Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Η εικόνα αυτή αλλάζει. Βρίσκεται μέσα στον φάκελο με το firmware. Νομίζω ότι η απάντηση βρίσκεται και μέσα στο FAQ της εταιρίας. Ωχ καλά, δεν υπήρχε περίπτωση να το έβλεπα αυτό.... παραπληροφόρηση, σόρυ παίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.