Προς το περιεχόμενο

Ταινία χωρισμένη σε κομμάτια

Manifesto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κατεβάσει κάποια ταινία με rapishare και τα αρχεία που κατέβηκαν έχουν την εξής μορφή: fma.avi.008.001, fma.avi.008.002 δοκίμασα να σβήσω τα νούμερα δίπλα απο την κατάληξη avi και μου τρέχει μόνο το πρώτο αρχείο τα υπόλοιπα δεν μου τα τρέχει.

Όποιος μπορεί σας παρακαλώ ας με βοηθήσει.

Δημοσ.

Με ποιους players δοκιμασες και δεν σου τα τρεχει; Επειδη ειναι κομμενα αρχεια(εως 100mb για free users rapidshare) δεν παιζουν με οποιονδηποτε.Πρεπει να ενωσεις ολα τα αρχεια σου με καποιο προγραμμα ωστε να κανεις ολοκληρη ταινια..

Δημοσ.
Nα αποφευγεις να κατεβαζεις κομμενα αρχεια avi γιατι ειναι μπελας.Μονο σε περιπτωση που δεν βρισκεις αυτο που θες σε αρχεια(κομματια) rar.Η λυση στην απαντηση σου ειναι εδω:

Δεν υπάρχει κανένας μπελάς με τα "κομματιασμένα" αρχεία.

Τα κομματιασμένα αρχεία χρησιμεύουν στην ευκολότερη και γρηγορότερη "μεταφορά" τους στο net.

Αρχεία με κατάληξη .r01 ... ή r001 ... ανοίγουν με WinRar.

Αρχεία με κατάληξη .001 ... ανοίγουν με το HJSplit.

Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος άλλαξε. Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε τίτλους αντιπροσωπευτικούς του προβλήματός σας. Βοηθάτε τους υπολοίπους αλλά κυρίως τον εαυτό σας, αφού είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα τα κατάλληλα να απαντήσουν άτομα.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...