Dr.Saimon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 καλησπερα σε ολους.... εχω εναν WD My book essential 2 στα 500 gb ο υπολογιστης των αναγνωριζει...δλδ στο device manager φενεται κανονικα,επισης γραφει working properly....και γενικος δεν εχει προβλημα.... Το εικονιδιο ομως στο my computer δεν υπαρχη....επισης δεν θυμαμε τη γραμα ηταν ο εξωτερικος....πχ...c: ειναι ο κανονικος μου μεσα στον η/υ. Πειτε κατι γιατι τα εχω παιξει....εχω μεσα στον εξωτερικο τα κερατα μου απο ταινιες και απειρες δισκογραφιες!
Dr.Saimon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ελετε ρε παιδες....τα εχω παιξει.... εχω αλλαξη την θεση του θεση σε ολες τις usb αλλα τιποτα
Devilcried Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δεξί κλικ στο My Computer->Manage-> Disk Management. Λογικά εκεί θα δεις τον δίσκο σου και κάνε δεξί κλικ Assign drive letter. Αν δεν τον δεις δύσκολα τα πράγματα.
Dr.Saimon Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 δυσκολα λεγοντας???? γιατι μου εμφανιζει new partition-prpoperties kai help....α και γραφει οτι ειναι unlocated!
Legionnaire Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Αυτό σημαίνει ότι ο δίσκος σου έχει σβηστεί! Δεν υπάρχει partition μέσα (αυτό που λέμε C, D, κλπ). Θα πρέπει να του δημιουργήσεις ένα νέο Partition και στην συνέχεια να το φορμάρεις προκειμένου να εμφανίζεται σαν διαθέσιμος δίσκος/χώρος στον υπολογιστή σου.
isspro Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 Δημοσ. 2 Απριλίου 2008 εκανα τα παραπανω με το Acronis Disk Director Suite και δουλεψε! να στε καλα παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.