dimitris2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Λίγο πριν από την κύρια γραμμή παραγωγής βρίσκεται μια καινούργια κάμερα η οποία θα μπορεί να "δει" ναρκωτικά, εκρηκτικούς μηχανισμούς καθώς και ναρκωτικά μέσα από τα ρούχα σε απόσταση ακόμα και 25 μέτρων. Το ThruVision, όπως είναι το όνομα της κάμερας, μπορεί κάλλιστα στο μέλλον να εγκατασταθεί σε αεροδρόμια, σταθμού τρένων και άλλους δημόσιους χώρους. Η συσκευή έχει βασιστεί στην τεχνολογία "terahertz", γνωστή και ως T-ray, η οποία μέχρι τώρα χρησιμοποιούνταν από τους αστρονόμους κατά την παρατήρηση διάττοντων αστέρων. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές της συσκευής, αν και το ThruVision έχει την δυνατότητα να βλέπει μέσα από τα ρούχα σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει ευαίσθητες εικόνες των ατόμων τα οποία οπλίζει ενώ επίσης δεν εκθέτει τον κόσμο σε επικίνδυνη ακτινοβολία. Πηγή: away.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
M3tal_G3ar Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Φτουυυυυ και ο τίτλος της είδησης ήταν πολλά υποσχόμενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 και γω γιαυτο μπηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsalo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Και όχι μόνο δεν μας είπε κάτι αισιόδοξο αλλά μας τρομοκρατει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ξενέρωσα τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 κ εμένα αλλού πήγε το μυαλό μου.. φτου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Κοιτα δω τα σαλακια τρεχουν χαχαχ!! ''Πλακιζω'' :-P Παντως ειναι παρα πολυ χρησιμο νεο, θα λυσει τα χερια στις αρχες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 καλό νέο! αν και καλό θα ήταν επίσης αν συνέβαινε τπ άλλο που σκεφτήκαμε στην αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Στο τέλος με την φόρα που έχουν πάρει θα μας βλέπουν και γυμνούς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MACARDU Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Σύμφωνα με τους κατασκευαστές της συσκευής, αν και το ThruVision έχει την δυνατότητα να βλέπει μέσα από τα ρούχα σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει ευαίσθητες εικόνες των ατόμων τα οποία οπλίζει ενώ επίσης δεν εκθέτει τον κόσμο σε επικίνδυνη ακτινοβολία. Πηγή: away.gr Προσέξτε λίγο τι λέει ακριβώς... φυσικά και ΜΠΟΡΕΙ να βλέπει το άτομο γυμνό! Απλά δε θα το αποκαλύπτει στον χρήστη (μπορεί όμως κάλιστα να το αποκαλύπτει σε κάποιον ανώτερο (admin)! Επομένως... ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Απαντήσεις: 9 / Αναγνώσεις: 240 Perverts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Mηπως, λεω μηπως, με καποιο custom firmware καταφερει αυτο που ο τιτλος υποσχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super3bingo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Εγώ έχω ακούσει οτι έχει κατασκευαστεί κάμερα που μπορεί να βλέπει ακόμα και μέσα απο τους τοίχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Εγώ έχω ακούσει οτι έχει κατασκευαστεί κάμερα που μπορεί να βλέπει ακόμα και μέσα απο τους τοίχους. Υπάρχει αλλά δε "βλέπει" ακριβώς όπως εμείς. Περισσότερο προβάλει κάτι σαν θερμική/θολή εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super3bingo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Υπάρχει αλλά δε "βλέπει" ακριβώς όπως εμείς. Περισσότερο προβάλει κάτι σαν θερμική/θολή εικόνα. Λειτουργεί μέσω Η/Μ κυμάτων που διαπερνούν το ντουβάρι. Κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και με αυτή των ρούχων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα