s2117 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Παιδιά θα κάνω μία μάλλον χαζή ερώτηση,αλλά επειδή πήρα το λάπτοπ που γράφω και θέλω να το συνδέσω με την τηλεόραση και το μαγαζί που πήγα ήταν εξίσου άσχετο με εμένα και δεν ήξεραν τι καλώδιο να μου δώσουν,μπορείτε να μου πείτε τι καλώδιο να ζητησω?δεν έχει hdmi έξοδο το λάπτοπ,μόνο το Tv-out....Να ζητήσω S-video σε S-video η σε Component??:-D ή τίποτα από τα 2:lol:
s2117 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ok πήρα καλώδιο και το σύνδεσα,πέρασα το σήμα από εκεί που έχει τις ρυθμίσεις της οθόνης,αλλά η απορία μου είναι τώρα ότι,κατάφερα να περάσω σήμα αλλά κάνοντας expand το desktop με την επιλογή που έχει στις ρυθμίσεις της οθόνης,πώς γίνεται να το ''μεταφέρω'' και όχι να το κάνω expand??και γίνεται κάπως να παίζει μετά μόνο αό την τηλεόραση και καθόλου από την οθόνη του ώστε να εξοικονομούμε και ενέργεια ?
21century Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μπορεις να βρεις καλωδια απο τα καταστήματα Πληροφορικής..
s2117 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Θενκς αλλά που να βρω καλώδια ξέρω...Την τελευταία μου απορία θέλω να μου απαντήσετε:-D
steliosdel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Τα παρακάτω για XP, ελπίζω να είναι παρόμοια και για vista.. Aν η tv είναι samsung lcd τότε κάνε shut down το laptop και σύνδεσέ το στην τηλεόραση και τα υπόλοιπα τα κάνει αυτόματα (έχεις σαν οθόνη μόνο την tv), το μόνο που σου μένει είναι να βρείς σε ποιό external έχεις την είσοδο από το laptop. Αλλιώς, και αν δοκιμάσεις τα παραπάνω και δεν σου πετύχει, πήγαινε στο properties του display στο laptop και ανάλογα την κάρτα γραφικών που έχεις, κάνε disable την μια από τις 2 οθόνες που θα σου έχει (το νούμερο 1 συνήθως είναι του υπολογιστή). Καλή τύχη!
s2117 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Φχαριστώ συνονόματε θα οτο παλέψω samsung έχω,θα σας πώ αύριο αν τα κατάφερα!
islandero Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Aν εχεις καινουριας τεχνολογιας τηλεοραση plasma ή lcd επρεπε να παρεις vga καλωδιο για να συνδεσεις το λαπτοπ και την tv. Η εικονα με s video, scart ktl ειναι επιεικως ΧΑΛΙΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.