kokotas kokos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Καλη σας ημερα, ποιον παροχο θα μου προτεινατε για την περιοχη της Πεύκης (προς το σταθμό του ΗΣΑΠ στο ΚΑΤ κοντά)? Εννοώ για σύνδεση "όλα σε ένα" τηλεφωνία - video - adsl ~24MB. Ανήκω στο dslam Κηφισιάς αν και αυτό απέχει σε ευθεία στα 1500 μ. περίπου από εμένα, έχω 38,5db d/l attenuation! "Παίζει" παλαιότητα καλωδίων ΟΤΕ μάλλον. Τις πρ΄τάσεις σας, Ευχαριστώ πολύ
caution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 On telecoms αν μπορέσεις να υπομένεις το τραγικό customer care τους...
kokotas kokos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 On telecoms αν μπορέσεις να υπομένεις το τραγικό customer care τους... Ευχαριστώ, μα απ΄ότι ξερω στην περιοχή μου τηλεοραση με ον δεν "παιζει", τηλεφωνια με δυσκολια και ιντερνετ με χαμηλες ταχυτητες. Έχεις βάλει εσυ ή καποιος φιλος σου και εισαι σιγουρος ? και πάλι ευχαριστω
kat satan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 οτι και να βαλεις τα ιδια σκ@τ@ εινε απλως ετσι οπως παει το πραγμα τυχη θελεις και ψυχραιμια
kokotas kokos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 οτι και να βαλεις τα ιδια σκ@τ@ εινε απλως ετσι οπως παει το πραγμα τυχη θελεις και ψυχραιμια καλημέρα, κατάλαβα.... ΟΤΕΝΕΤ δηλαδή.... Ευχαριστώ
caution Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Έχει βάλει γνωστός μου και δεν παραπονιόταν για τις ταχύτητες... Ααα μακρυά από την otenet και το traffic shaping που κάνει!
titikos46 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Φιλος εβαλε vivodi το Telefonet+ απο dislam Κηφησιας και ειναι ευχαριστημενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.