far3ll Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 εχω φτιαξει ενα πολυ απλο προγραμμα και οταν κανω compile μου βγαζει προβλημα στην εξης γραμμη >printf("The first letter in your name is %c, your name is %s καμια ιδεα???:cry:
gvarth Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 εχω φτιαξει ενα πολυ απλο προγραμμα και οταν κανω compile μου βγαζει προβλημαστην εξης γραμμη >printf("The first letter in your name is %c, your name is %s καμια ιδεα???:cry: Καλή σου μέρα Θα δοκίμαζα κάτι σαν το : printf("The first letter in your name is %c, your name is %s",met1,met2); όπου met1: Μεταβλητή στην οποία ήδη έχεις καταχωρήσει το 1ο γράμμα του ονόματος met2:Μεταβλητή στην οποία έχεις καταχωρήσει όλο το όνομα Πειραματίσου και εδώ είμαστε ...
far3ll Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Καλή σου μέρα Θα δοκίμαζα κάτι σαν το : printf("The first letter in your name is %c, your name is %s",met1,met2); όπου met1: Μεταβλητή στην οποία ήδη έχεις καταχωρήσει το 1ο γράμμα του ονόματος met2:Μεταβλητή στην οποία έχεις καταχωρήσει όλο το όνομα Πειραματίσου και εδώ είμαστε ... ευχαριστω!!!δουλεψε!:-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.