Προς το περιεχόμενο

καρτουλα με HDMI στην κατηγορια των 100euro

chriskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Gainward 9600GT.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512662

Δωσε κάτι παραπάνω και άσε τις αισχρές ati2600 και 3650 γι' αυτούς που διαβάζουν hitech για να επιλέξουν hardware για τον υπολογιστή τους!

"αν ζητατε κατι παραπανω στα παιχνιδια , 2600ΧΤ"

Aπλά lol :lol:

Εισαι εκτος θεματος ή δεν ξερεις να διαβαζεις μου φαινεται.

Αυτη που προτεινεις κανει 165 Ευρω.Το παλληκαρι θελει κατι μεταξυ 100-120Ευρω.Εκτος αυτου παραθετω ενα μονο κομματι του αρθρου.Πως μπορεις και βγαζεις συμπερασμα απο την στιγμη που δεν εχεις την παραμικρη ιδεα ολοκληρου του αρθρου;

Αυτο ειχε να κανει σε σχεση με την 3650 που ειπε πιο πανω καποιος αλλος.

Ξεραμε και μεις να την προτεινουμε δεν περιμεναμε εσενα!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από ό,τι θυμάμαι η 2600XT είναι λίγο ταχύτερη κατά το gaming από την HD3650. Οι επιδόσεις τους σε αναπαραγωγή video είναι παραπλήσιες. Η 3650 έχει ελαφρώς μικρότερη κατανάλωση/θερμοκρασίες.

Δημοσ.
Εισαι εκτος θεματος ή δεν ξερεις να διαβαζεις μου φαινεται.

Αυτη που προτεινεις κανει 165 Ευρω.Το παλληκαρι θελει κατι μεταξυ 100-120Ευρω.Εκτος αυτου παραθετω ενα μονο κομματι του αρθρου.Πως μπορεις και βγαζεις συμπερασμα απο την στιγμη που δεν εχεις την παραμικρη ιδεα ολοκληρου του αρθρου;

Αυτο ειχε να κανει σε σχεση με την 3650 που ειπε πιο πανω καποιος αλλος.

Ξεραμε και μεις να την προτεινουμε δεν περιμεναμε εσενα!

Kι εγώ θέλω κάρτα γραφικών με 20euro να παίξω το crysis.

Eχεις να μου προτείνεις κάτι?

Όχι γιατί απλά δε γίνεται.

Όπως δε γίνεται να παίξει games με κάρτα των 100euro που να έχει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και HDMI όπως ρητά ζήτησε. (εκτός κι αν έχουν HDMI αυτές που ανέφερες εσύ και που είσαι εντός θεματος...)

Aντί λοιπόν να μας παραθέτεις τις μπούρδες του Hitech που δεν έχει καμία σχέση με υπολογιστές (και να τον βάζεις να πληρώσει και να το αγοράσει) καλύτερα να του έλεγες ότι δε γίνεται αυτό που θέλει και να δώσει κάτι παραπάνω αν δε θέλει να πετάξει τα λεφτά του.

Εγώ αυτό είπα αν δεν το κατάλαβες.

Nαι δεν το διάβασα όλο το άρθρο αλλα απο το κομμάτι που παρέθεσες (και προφανώς εσύ το θεώρησες το πιο σημαντικό για να το παραθέσεις) δε χρειάζεται να διαβάσω τίποτα άλλο.

Το τζάμπα όλοι το θέλουμε. Μετά τί γίνεται.

Δημοσ.

αφού δίνεις 120 ευρώ δώσε άλλα 5 και πάρε μια 3850 απο πλαίσιο να παίζεις τα πάντα!δε ξέρω τι παίζει όμως με το HD της συγκεκριμένης κάρτας αλλά δε νομόζω ναναι κακό..

Δημοσ.

outlaw star έχει HDMI πάνω της η 3850 χωρίς adaptor?

απαραιτητο ειναι να εχει ετοιμη θυρα hdmi πανω της για να μην χρησιμοποιώ adaptor για την συνδεση με την TV

τι προτεινετε??

Δημοσ.

απο όσο λέει ο george μάλλον όχι αλλά όπως είπα δεν ήξερα σίγουρα τι παίζει με το hd της κάρτας δεν κατάλαβα όμως γιατί θέλει να είναι ενσωματωμένη η θύρα στη κάρτα..λόγω extra κόστουςἕίναι τόσο ακριβό??

Δημοσ.

Ρε doc ελεος ρε αγόρι προσεχε λιγο πως μιλάς! Το παιδι δεν ζητησε να παιζει crysis ενα pro ζητησε να παίζει και να βλέπει καμια HD ταινιουλα φαντάζομαι οποτε δεν χρειαζεται να δώσει 200Ε για αυτο! Του προτείνουμε ΑΤΙ είτε την 3650 είτε την 2600 με την λογικλη οτι εχουν HD video accelaration για να βλεπει καμια ταινια κασι μπορουν ανεκτα να παιξουν και κανενα pro.Εσύ τι λές αμα μας έλεγε οτι θέλει να παιξει crysis δεν θα του λέγαμε οτι απλα με 120Ε δεν γίνεται! Τι να κανουμε όμως δεν ειναι ολοι κολλημενα μυαλα σαν εσενα που αν μια καρτα δεν παιζει full το crysis τότε ειναι και άχρηστη.

Όσο αφορά το Hitech που λες φίλε μου το συγκριτικό που έκανε είναι για καρτες που έχουν ΗD accelaration και απλά έλεγε οτι η 2600 είναι ανεκτή και στα παιχνίδια! Τώρα αμα εσύ νομιζεις οτι στο Hitech είναι ασχετοι από HD video και Home Cinema τοτε τι να σου πω! Δεν είσαι μονο κολλημένος αλλά και άσχετος!!

Δημοσ.

παιδιά εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε το φίλο που άνοιξε το πόστ...πάντως σε φούλ ανάλυση να παίζει το νέο pro με 2600 μου φαίνεται δύσκολο..

• Moderators
Δημοσ.

Οχι δεν εχει εξτρα κοστος, αφου δεν περιλαμβανεται ανταπτορι DVI-> HDMI στη συσκευασια? (???)

Δημοσ.
Kι εγώ θέλω κάρτα γραφικών με 20euro να παίξω το crysis.

Eχεις να μου προτείνεις κάτι?

Όχι γιατί απλά δε γίνεται.

Όπως δε γίνεται να παίξει games με κάρτα των 100euro που να έχει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και HDMI όπως ρητά ζήτησε. (εκτός κι αν έχουν HDMI αυτές που ανέφερες εσύ και που είσαι εντός θεματος...)

Aντί λοιπόν να μας παραθέτεις τις μπούρδες του Hitech που δεν έχει καμία σχέση με υπολογιστές (και να τον βάζεις να πληρώσει και να το αγοράσει) καλύτερα να του έλεγες ότι δε γίνεται αυτό που θέλει και να δώσει κάτι παραπάνω αν δε θέλει να πετάξει τα λεφτά του.

Εγώ αυτό είπα αν δεν το κατάλαβες.

Nαι δεν το διάβασα όλο το άρθρο αλλα απο το κομμάτι που παρέθεσες (και προφανώς εσύ το θεώρησες το πιο σημαντικό για να το παραθέσεις) δε χρειάζεται να διαβάσω τίποτα άλλο.

Το τζάμπα όλοι το θέλουμε. Μετά τί γίνεται.

1ον Προφανως δεν διαβαζεις Hitech (αφου θελεις το τζαμπα σιγα μη δινεις 12Ευρω)

οποτε δεν ξερεις οτι το Hitech δεν αφορα απλα ηχο και εικονα.

Σιγουρα μπορει να γραφει μπουρδες οπως τα περισσοτερα περιοδικα ειδικου τυπου που κανουν copy paste αλλα το συγκεκριμενο αρθρο ειναι εμπεριστατωμενο και σιγουρα δεν το εχεις διαβασει οποτε το να μιλας επ'αυτου και να λες οτι ειναι μπουρδες αυτο αποδεικνυει το ποιον ενος ανθρωπου.

Αποδειξη αυτο που λες οτι το Hitech δεν εχει σχεση με υπολογιστες.

Περισσοτερα αρθρα και απο το Ram εχει μερικες φορες και οσο αφορα το HTPC και παιχνιδοκονσολες ενα σωρο.

2ονΕγω εαν διαβαζες ολα τα post ειπα ρητα και κατηγορηματικα οτι η καρτα που του προτεινα (η οποια κινειται στην κατηγορια που ζητησε)δεν κανει για σοβαρο gaming,αλλα ειναι περισσοτερο για HD.

Τωρα ασ'το παιδι να διαβασει το αρθρο εαν μπορει να το βρει και να αποφασισει.

Αυτα τα βαλε ακομα 40 Ευρω ο ενας,βαλε ακομα 50Ευρω ο αλλος,ναι αλλα δεν θα παιζει το Crysis o παραλλος τι προσφερουνε;

3ονΕπειδη εχω HTPC συνδεδεμενο με προβολεα full HD σε 120" screen και συνολο 4pc με καρτες γραφικων απο 1650 pro ultimate,1950pro,8800GT και προσφατως την 2600pro επιτρεψε μου να εχω αποψη περι HD.

H 2600pro ειδικα για HD ειναι κελεπουρι.

Δημοσ.
Ρε doc ελεος ρε αγόρι προσεχε λιγο πως μιλάς! Το παιδι δεν ζητησε να παιζει crysis ενα pro ζητησε να παίζει και να βλέπει καμια HD ταινιουλα φαντάζομαι οποτε δεν χρειαζεται να δώσει 200Ε για αυτο! Του προτείνουμε ΑΤΙ είτε την 3650 είτε την 2600 με την λογικλη οτι εχουν HD video accelaration για να βλεπει καμια ταινια κασι μπορουν ανεκτα να παιξουν και κανενα pro.Εσύ τι λές αμα μας έλεγε οτι θέλει να παιξει crysis δεν θα του λέγαμε οτι απλα με 120Ε δεν γίνεται! Τι να κανουμε όμως δεν ειναι ολοι κολλημενα μυαλα σαν εσενα που αν μια καρτα δεν παιζει full το crysis τότε ειναι και άχρηστη.

Όσο αφορά το Hitech που λες φίλε μου το συγκριτικό που έκανε είναι για καρτες που έχουν ΗD accelaration και απλά έλεγε οτι η 2600 είναι ανεκτή και στα παιχνίδια! Τώρα αμα εσύ νομιζεις οτι στο Hitech είναι ασχετοι από HD video και Home Cinema τοτε τι να σου πω! Δεν είσαι μονο κολλημένος αλλά και άσχετος!!

Βλέπουμε πόσο προσέχεις εσύ πώς μιλάς και αναφέρεσαι στους άλλους χαρακτηρίζοντάς τους κολλημένους και άσχετους...

Αντί να παραδίδεις μαθήματα ευγένειας πρόσεχε λίγο τους δικούς σου τρόπους.

Εγώ δέχομαι ότι πρότεινα λάθος επιλογή.

Έχουν οι 2600 και η 3650 που προτεινεις εσύ HDMI χωρίς adaptορα όπως ζήτησε?

Γιατί δεν απαντάει κανείς σ' αυτό?

Δημοσ.

Αμα είχες διαβάσει τα προηγούμενα post μου θα είχες δει οτι του ξεκαθαρίζω οτι ΔΕΝ εχουν HDMI και επίσης του λέω οτι δεν υπάρχει λόγος να αναζητα HDMI διοτι και με το ανταπτοράκι δεν χάνει σε ποιότητα!

Τωρα οσο αφορά τον τρόπο μου, έχω μαθει να μιλάω στους ανθρώπους με τον τρόπο που εκείνοι μιλανε για να δω αν τους αρέσει! Μάθε εσύ να μην είσαι τοσο απόλυτος για τα πάντα και τόσο υπεροπτης και μετα έλα να μου μιλήσεις για τρόπους!

Δημοσ.

Ευτυχως που ακουγεται και η φωνη της λογικης.

Δημοσ.

νομίζω τότε ότι η 3850 είναι μονόδρομος για το φίλο με την προυπόθεση βέβαια ότι τελικά δεν τον ενοχλεί ο αντάπτορας...και κάτι ακόμα λίγο άσχετο..καλό είναι που ακούγονται όλες οι απόψεις αλλά αυτό να γίνεται σε όσο το δυνατόν ποιο κόσμιο επίπεδο...γιατί οι χαρακτηρισμοί το μόνο που κάνουν είναι να βλάπτουν το forum και να υποβαθμίζουν την ποιότητά του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...