Προς το περιεχόμενο

καρτουλα με HDMI στην κατηγορια των 100euro

chriskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα..

εχω 32αρα LCD που τωρα συνδεω με adaptor dvi-hdmi με μια παλια x300 που εχω, και θελω να την αντικαταστησω με μια καινουργια καρτουλα, ισως 8600gt για να εχω καλυτερη υποστηρηξη για HD και για να παιζω κανενα παιχνιδακι, αλλα οχι με τρελες απαιτησεις..

απαραιτητο ειναι να εχει ετοιμη θυρα hdmi πανω της για να μην χρησιμοποιώ adaptor για την συνδεση με την TV, και φυσικα DVI για να συνδεω την οθονη μου.

πιθανον κατι τετοιο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514247

τι προτεινετε??

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα θέλεις καλύτερη υποστηριξη HD είναι προτιμώτερη μία 3650 η οποία έχει και hardware επιτάχυνση HD video. Αλλά δεν μπορώ να βρώ τωρα μία με κανονική έξοδο HDMI και όχι μεσω αντάπτορα. Αλήθεια τι σε πειράζει να το κάνεις μέσω αντάπτορα?? Έτσι και αλλιώς δεν χάνει σε ποιοτητα εικόνας! Καρτες με κανονική έξοδο HDMI είναι πολύ λίγες και δεν αξίζουν συνήθως!

Δημοσ.

το οριο ειναι 100-120 ευρω..

απλα οτι γλιτωσεις σε adaptor ειναι καλυτερο..

δηλαδη προτεινεις κατι τετοιο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515618

ειναι αρκετα χαμηλοτερη η τιμη... σε συγκριση με τις nvidia λες να προτιμισω ati? θα μπορω να παιξω παιχνιδια ικανοποιητικά?

Δημοσ.
Αμα θέλεις καλύτερη υποστηριξη HD είναι προτιμώτερη μία 3650 η οποία έχει και hardware επιτάχυνση HD video. Αλλά δεν μπορώ να βρώ τωρα μία με κανονική έξοδο HDMI και όχι μεσω αντάπτορα. Αλήθεια τι σε πειράζει να το κάνεις μέσω αντάπτορα?? Έτσι και αλλιώς δεν χάνει σε ποιοτητα εικόνας! Καρτες με κανονική έξοδο HDMI είναι πολύ λίγες και δεν αξίζουν συνήθως!

Συμφωνώ απόλυτα με τα προειπωθέντα. Πάρε ένα καλώδιο είτε DVI 2 HDMI είτε βγάλε σήμα με το 3 component cable που έχουν όλες οι μοντέρνες κάρτες.

Δημοσ.

δηλαδη προτεινεις κατι τετοιο? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515618

ειναι αρκετα χαμηλοτερη η τιμη... σε συγκριση με τις nvidia λες να προτιμισω ati? θα μπορω να παιξω παιχνιδια ικανοποιητικά?

Αυτές οι 128bit που υποστηρίζουν direct x10 είναι γενικά απαράδεκτες κατά τη γνώμη μου πάντα . Καλύτερα μια κάρτα μεταχειρισμένη προηγούμενης γενιάς ΑTiX1950.

Δημοσ.

Μπορει να είναι πιο φθηνή απο την 8600 αλλά είναι ελαφρώς καλύτερη σε επιδόσεις στα games. Και ΣΑΦΩΣ καλύτερη στην αναπαραγωγή HDvideo.

Στη συγκεκριμένη που έχει δώσει στο link δεν ξέρω αν επαρκεί το παθητικό συστημα ψύξης! Προτίμησε καλύτερα κατι τετοιο! Της οποίας το σύστημα ψύξης και καλό φαίνεται και αθορυβο θα είναι!

Δημοσ.
Αυτές οι 128bit που υποστηρίζουν direct x10 είναι γενικά απαράδεκτες κατά τη γνώμη μου πάντα . Καλύτερα μια κάρτα μεταχειρισμένη προηγούμενης γενιάς ΑTiX1950.

Ναι ρε συ αλλά η χ1950 δεν έχουν επιτάχυνση HD.

Δημοσ.

Η απολυτη καρτα για HD και για BlueRay η οποια ειναι παμφθηνη και περιλαμβανει και ανταπτορα DVI>HDMI με ηχο παρακαλω στη συσκευασια.Το τελευταιο HiTech με το ενθετο που περιελαμβανε ειχε διθυραμβικα σχολια γι αυτην.Προσοχη ομως,δεν ειναι για gaming.

Τα HD και BlueRay τα αποκωδικοποιει τελεια.Η τιμη της κατω απο 60Ευρω.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513315

Δημοσ.

κοιταξε, θελω να μπορω ας πουμε να παιξω ενα pro2008 στην TV με full ολα στην μεγάλη αναλυση, αλλα δεν με νοιαζει να παιζω crisis που εχει τρελες απαιτησεις.. καταλαβες? μια μεση λύση, που να μην με κρεμασει ομως τελειως στα παιχνιδια

Δημοσ.
κοιταξε, θελω να μπορω ας πουμε να παιξω ενα pro2008 στην TV με full ολα στην μεγάλη αναλυση, αλλα δεν με νοιαζει να παιζω crisis που εχει τρελες απαιτησεις.. καταλαβες? μια μεση λύση, που να μην με κρεμασει ομως τελειως στα παιχνιδια

Σε σχεση με την 8600GT παντως η αποκωδικοποιηση της 2600pro σε HD ειναι ετη μπροστα.Τωρα εαν θες και παιχνιδια και HD ε τοτε πρεπει να κινηθεις σε υψηλοτερη κατηγορια.Προσπαθησε παντως να βρεις το ενθετο HD Review απο Hitech Μαρτιου.

Ειναι κατατοπιστικοτατο.

Δημοσ.

Κοιτα, η 3650 ένα pro θα το παιζει σχετικά ανετα!

Ρε σεις οταν έχει βγεί η 3650 που είναι αντικαταστάτης της 2600 πως είναι δυνατον να προτείνεται 2600???

Δημοσ.
Ρε σεις οταν έχει βγεί η 3650 που είναι αντικαταστάτης της 2600 πως είναι δυνατον να προτείνεται 2600???

Για αυτο λεω και ξαναλεω.Πατε διαβαστε το HD review Μαρτιου του Hitech και τα ξαναλεμε.Μιλαω παντα για HD και BlueRay

αποκωδικοποιηση και αναπαραγωγη.

Λεει λοιπον:"Ακουγεται ισως παραδοξο αλλα αν θελετε καρτα γραφικων για Hi Def πηγαινεται καλυτερα στην HD2600 Pro ή αν ζητατε κατι παραπανω στα παιχνιδια ,στην 2600ΧΤ.Τηρηστε σταση αναμονης για την HD3650".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...