Προς το περιεχόμενο

Ανάλυση και ποιότητα χρώματος

haker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες θέλω βοήθεια.

ένας φίλος έχει έναν παλιό υπολογιστή pentium στα 133, με κάρτα geforce4mx440, windows xp.

με φώναξε σπίτι του γιατί ο υπολογιστής του λέει χάλασε.

πάω και διαπιστώνω ότι το πρόβλημα του έχει να κάνει με το εξής:

1. όταν ανοίγει ο υπολογιστής, δείχνει το εξής μήνυμα"δεν βρέθηκε το boot.ini."

2.μόλις μπαίνει βλέπεις ότι τα χρώματα που χρησιμοποιεί η οθόνη έιναι ελάχιστα, με αποτέλεσμα η αρχική οθόνη και το φόντο να είναι αλλοιωμένα.

στον πίνακα ελέγχου, στην οθόνη, δίνει ανάλυση 800*600 και ποιότητα χρώματος 4bit!!!

έπαθα πλάκα. τον ρώτησα αν είχε κάποια μπλέ οθόνη και μου είπε ναι. κατα τα άλλα απο τη διαχείρηση συσκευών όλα φαινονται οκ. Σκέφτηκα μήπως να περάσω φρέσκους drivers κάρτας ...

πώς μπορώ να τον βοηθήσω; υπόψην ότι ο υπολογιστής του δεν έχει πρόσβαση στο δίκτυο, οπότε, θα πρέπει να του τα πάω εγώ, οπότε αν μπορείτε δώστε μου πλήρεις απαντήσεις για να γλυτώσω "πηγαινε-ελα".

σας ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Πως ειναι δυνατον να αναβει αφου εχει προβλημα με boot.ini?

Pentium 133 εισαι σιγουρος...

Δε σηκωνει XP αυτος...

Δημοσ.
[...]

Pentium 133 εισαι σιγουρος...

Δε σηκωνει XP αυτος...

Πέρα από τα XP, η 440 είναι AGP. Τέτοια "hi-tech" δεν υπήρχαν στα χρόνια του Pentium.

edit: Ανακαλώ. Υπήρχε και pci έκδοση. Αλλά και πάλι δε νομίζω...

• Moderators
Δημοσ.

Καλα κανονικα κι εγω επρεπε να ανακαλεσω, αφου εχω βαλει εγω με τα χερακια μου XP σε P MMX 166, αλλα ας το αφησουμε το θεμα του παιδιου...

Δημοσ.

για να μην τον παιδευουμε το παιδι και εσενα με τα πανε ελα, ριχοτυ ενα φορματ να νιωσει(αραγε μπορει να παρει καμια μερα για να το κανει?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...