Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με aero στα vista

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά εγκατέστησα χθές στα vista ο age of mythology και μετά από κανά δύωρο όταν βγήκα από το παιχνίδι κολλούσε το αερό δλδ τα παράυρα έκλειναν σε αργή κίνηση και ήταν πολύ σπαστι΄κό.Μετά από restart έφταξε οπότε μάλλον δεν είναι υπερθέρμανση κάρτας γραφικών.Τι λέτε να φταίει.

Το σύστημα μου είναι το εξής

p4 3.2 ghz

2 gb ram

nvidia 8600 gt

seagate barracuda 500 gb

P.S(δεν έχω δοκιμάσει άλλα gameς στα vista ιατί τα έβαλα πρόσατα)

Δημοσ.

Φιλε βλεποντας το συστημα που εχεις,προτεινω να βγαλεις το

aero και να κανεις τιποτα tweaks στα βιστα μπας και βελτιωθει η

αποδοση τους.

Τσεκαρε και στη μνημη τι τρεχει.

Δημοσ.

εννοώ ότι με τα vista αυτά είναι πταίσματα. απλά έτυχε.

Αφού με το restart έστρωσε μην δίνεις σημασία

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο threat μπορει καποιος να μου πει για πιω λογο δεν βλεπουν τα Vista την VGA μου Sapphire 1950pro στα XP την διαβαζε κανονικα!:fear:

Δημοσ.
Φιλε βλεποντας το συστημα που εχεις,προτεινω να βγαλεις το

aero και να κανεις τιποτα tweaks στα βιστα μπας και βελτιωθει η

αποδοση τους.

Τσεκαρε και στη μνημη τι τρεχει.

Ντάξει ρε φίλε είπαμε δεν είναι και τόσο χάλια.ΤΙ θα έπρεπε δηλαδή να είχα κανένα 8πύρηνο για να τα σηκώσει.(η βαθμολογία του είναι αρκετά κάλη).

Δημοσ.
Για να μην ανοιγω αλλο threat μπορει καποιος να μου πει για πιω λογο δεν βλεπουν τα Vista την VGA μου Sapphire 1950pro στα XP την διαβαζε κανονικα!:fear:

Φίλε θα πώ κ΄΄ατι αυτονόητο αλλά μερικές φορές δεν ξέρεις.Μήπως δεν έχεις περάσει drivers?(λέμε τώρα)

Δημοσ.

Eχω κατεβασει για την καρτα για την motherboard....Kοιτα να δεις εγω τους εβαλα αλλα στο Cd της mobo που ειναι για τα VIsta ετρωγε σκαλομα!!αρα μπορει να μην εγκατασταθηκαν σωστα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...