Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με κάρτα ήχου realtek

srdn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!!

Συγνώμη αλλά έχω τρελλαθεί!!

Έχω μια Realtek και ξαφνικά χωρίς να αλλάξω καμία ρύθμιση δεν λειτουργεί ο ήχοςνώ την αναγνωρίζει την συσκευή.Έχω κάνει τα πάντα αλλά δεν διρθώθηκε τίποτα...

Θα ήθελα την βοήθειά σας, τι ακριβώς να κάνω??

***Ένα χαρακτηριστικό του προβλήματις είναι ότι όταν ανοίγω τον υπολογιστή ξεκινάει κανονικά ο ήχος έναρξης των Windows αλλά ξαφνικά κόβεται πριν ολοκληρωθεί και όταν κλείνω τον υπολογιστή δεν κάνει τον ήχο κλεισίματος των Windows! :shifty:

***Ένα ακόμη χαρακτηριστικό είναι ότι όταν πάω να παίξω ένα τραγούδι στο winamp δείχνει ότι παίζει κανονικά αλλά και πάλι δεν ακούγεται.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα θέτω την απορία μου εδώ γιατί είμαι εν πλήρη συγχίση με την συγκεκριμένη κάρτα και εδώ και μερικές μέρες δεν μπορώ να ακούσω το παραμικρό! :mad:

Λοιπόν... αλλάξαμε μητρική στο σύστημα (γιατί μας είναι ασύμφορο αυτή την εποχή να κάνουμε αγορά νέου συστήματος) και πήραμε μια μεταχειρισμένη Asus a8n-sli premium. Μέχρις εδώ καλά... Έχει ενσωμάτωμένη την κάρτα ήχου realtek alc850. Το θέμα είναι ότι βάλαμε όλους τους drivers που χρειαζόταν δοκιμάσαμε όλες τις δυνατότητες κι όλες τις πιθανότητες και δεν καταφέραμε να ακούσουμε ήχο απ'τα 2 ηχεία. Επιλέγοντας τον ήχο όμως για 8 ηχεία εκεί κάτι ακούσαμε αλλά η ποιότητα ήταν μηδαμινή... Το θέμα είναι τι να κάνω για να μπορέσω τελικά να ακούσω ήχο απ'τα ηχειάκια μου! :eek: Τι δεν έχει γίνει σωστά και δεν μπορώ να το βρω; :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορεί και να'ναι χαζό αυτό που θα ρωτήσω, αλλά αυτό που ακριβώς το βρίσκω; Κοίταξα τα περί ήχου απ'το control panel δεν φαίνεται να είναι κάτι τσεκαρισμένο με "σίγαση" κι όταν πια τσεκάρω όλες τι επιλογές που έχει και πάλι δεν βλέπω κάποιο να έχει κατεβασμένο ήχο ή να είναι απενεργοποιημένο. Ειλικρινά δεν βγάζω άκρη με τις πολυ-επιλογές που έχει η συγκεκριμένη κάρτα!

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια βοήθειας, αλλά δεν βρίσκω κάτι τέτοιο... Αλλά αυτό εδώ:

imageag3.th.jpg

Ξέρεις ήχο μου δίνει μόνο στην 4κάναλη, 6κάναλη & 8κάναλη επιλογή. Το να δουλέψουν μόνο 2 ηχεία ή ακουστικά δεν δουλεύει τίποτε... Με τις παραπάνω επιλογές δεν έχω την ένταση του ήχου που είχα με την παλιότερη κάρτα ήχου! Η απόδοση έχει πέσει πιο κάτω κι απ'το μισό. Μου αρέσει που πέρασα και τον νεώτερο driver και τίποτε δεν έγινε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...