Προς το περιεχόμενο

Τωρα στα γεραματα...

Absinthe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτο μου βγαζει 280 watt με την χ1950.

θα την σηκωσει λετε?

Εγώ την 1950pro με celeron 2.8 και 1 giga μνήμη, με 350W PSU την δούλευα.

Λογικά θα παίξει. ;)

Δημοσ.
Αυτο μου βγαζει 280 watt με την χ1950.

θα την σηκωσει λετε?

Δεν πρόσεξες μάλλον τι λέει στην κορυφή της σελίδας :)

attention.gif

The recommended total Power Supply Wattage gives you a general idea on what to look for BUT it is NOT a crucial factor in power supply selection! Total Amperage Available on the +12V Rail(s) is the most important, followed by the +5V amperage and then the +3.3V amperage.

Δημοσ.

Το διαβασα αλλα απο την στιγμη που δεν εχω αλλο μετρο συγκρισης, δεν ξερω αν τα 10Α που βγαζει το τροφοδοτικο μου θα ειναι αρκετα για να την σηκωσει. Γιαυτο αλλωστε και ρωταω εδω. Any ideas?

Δημοσ.

Προσωπική εκτίμιση είναι πως αν δεν υπάρχει άλλο +12V rail από το τροφοδοτικό, δεν υπάρχει περίπτωση να τη σηκώσει.

Δημοσ.

Ωραια. Τα πιασαμε τα λεφτα μας.

Η εκτιμηση σου για την 7600gt ή για την χ1950pro 256mb ή την 7900gs?

Θα σηκωσει καποια απο αυτες πιστευεις?

@liopyr: εσενα το 350 τροφοδοτικο σου που σηκωνε την 1950 τι αμπερ εβγαζε στα +12v?

Δημοσ.

σε μένα πάντως έπαιζε ( και παίζει ) με 12V αλλά δεν είχα δοκιμάσει το παλιό μου γιατί με τρομαξε ο πωλητής και τα έβαλα όλα μαζί...

Δημοσ.
σε μένα πάντως έπαιζε ( και παίζει ) με 12V αλλά δεν είχα δοκιμάσει το παλιό μου γιατί με τρομαξε ο πωλητής και τα έβαλα όλα μαζί...

Αυτο με το οποιο παιζει τωρα, ποσα watts ειναι και τι αμπερ βγαζει στα 12v?

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος πως υπάρχει μόνο ένα +12V rail στο τροφοδοτικό σου; Σε μόνο 10A δεν ξέρω ποια κάρτα θα μπορούσε να σηκώσει :/

Δημοσ.

@liopyr: εσενα το 350 τροφοδοτικο σου που σηκωνε την 1950 τι αμπερ εβγαζε στα +12v?

Δεν θυμάμαι,πάντως δεν ήταν επώνυμο PSU.

Δημοσ.
συγνώμη

14Α

κατά τα άλλα μιας και δεν καταλαβαίνω παρακάτω ιδού το τροφοδοτικό και πείτε μου

Έχει δύο +12V rails, οπότε compined θα βγαίνει πάνω από 20A.

Επίσης αν έχετε όρεξε για προβληματισμούς περί Ampere, Watt κλπ ρίξτε μια ματιά κι εδώ (Εκτός από σένα liopyr που μάλλον θα το έχεις υπόψειν :P.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...