lordoflight7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Για σας παιδια θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου με την κάρτα γραφικών της twintech την geforce 8500 gt hdmi αλλα δεν ξέρω αν θα παίζει στον υπολογιστή μου ο οποίος είναι αρκετά παλιος το motherboard μου είναι της springdale το albatron px865pe lite pro σας παρακαλω βοηθείστε με.Ευχαριστώ πολύ.
NEKROMA Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 η καρτα που θελεις ειναι pcix δεν μπαινει στο αλβατρον σου αυτο εχει agp8x,πρεπει να ψαξεις σε 2600χτ agp,1950pro agp,3850 agp
lordoflight7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 αδερφε σε ευχαριστο πολύ που απαντησες.Το υποπτευόμουνα αυτο.Μπορείς να μου πείς ποιά agp καρτα αξίζει να βάλω απο αυτές που μου ειπες?Και κάτι άλλο διάβασα στο πλαίσιο να δώ για motherboard και βλέπω οτι έχει σε καλες τιμες τα οποία λέει οτι δίνουν και κάρτα γραφικών geforce 7 series αλλα ενμσωματωμένη τί εννοεί οτι δεν αναβαθμίζεται άλλο επείσεις άν αγοράσω motherboard τα οπόια σχεδόν όλλα λενε επεξεργαστής core duo θα μπορεσω να βάλω τον επεξεργαστή που έχω τώ ρα είναι intel στα 1,8 και τέλος βασικά ενα 70ε δίνω για κάρτα γραφικών ευχαριστω
lordoflight7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Brother necro και κάτι ακόμα που ξέχασα είδα την χ2400 προ της gcube απο την ati η οποία λέει οτι είναι και hd στα 512mb είναι καλή τι πιστέυεις αλλα δεν ξέρω και αν θα την αντέξει το τροφοδοτικό το οποίο είναι στα 350w.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.