EKPTOTWS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Καλησπερα παιδια, Καταρχην επειδη δεν ηξερα που ταιρειαζε το θεμα, το εχω ανοιξει σε τρια διαφορετικα Thread οποτε καποιος Διαχειρηστεις εαν θελει τον παρακαλω να το μεταφερει στο καταλληλο section και να διαγραψει τα υπολοιπα δυο τοπικ. Στο προβλημα τωρα. Εχω δανηστει ενα PSP διοτι εχω να κανω ενα μακρυνο ταξιδι ωστε να μου κρατησει παρεα στην διαδρομη. Το προβλημα μου ειναι, καθως δεν εχει καποια memory card (περα απο την αρχικη η οποια ειναι 32 Mb), σκεφτομουν να γραψω μουσικη και ισως καποια ταινια σε αυτα τα μικρα τα cd που δεχεται το εργαλειο. Μηπως υπαρχει καποια παραμετρος που πρεπει να γνωριζω? Δηλαδη μπορω να παω να παρω τετοια cd-ακια και να γραψω μουσικη σε mp3 μορφη και βιντεος σε avi? Απο το Nero μπορω να το καψω? Παρακαλω να λαβω καποια απαντηση καθως πρεπει να λαβω και εγω τα μετρα μου. Συγνωμη για τον χρονο σας και ευχαριστω εκ των προτερων για τις τυχον απαντησεις σας.
axlgol Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Φιλε μου δεν ειναι cd-ακια αυτα που παιρνει το psp αλλα umd και δεν μπορεις να γραψεις πανω σε αυτα διοτι δεν ξερω εαν κυκλοφωρουν στο εμποριο αλλα και ποσο κανουν, το καλυτερο που μπορεις να κανεις εινα να αγορασεις καρτα μνημης (οσα πιο πολλα giga μπορεις,οσο αντεχει η τσεπη σου) και να φορτωσεις εκει μεσα και ταινιες(βεβαια με προγραμμα που τις κανει να παιζουν στο psp) αλλα και οσα τραγουδια θελεις. Και ολα αυτα χωρις να το κανεις downgrade ετσι οπως ειναι απο το εργοστασιο.
poedeer7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 δεν μπορεις να γραψεις σε τετοιο δισκακι(umd). Παρε ενα memory stick χωρητικοτητας οσο νομιζεις κ βαλε εκει τα mp3 σου.Για περισσοτερες πληροφοριες στους ''ειδικους'',http://www.octapus.net/phpnuke/index.php
K4t4Dikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Πώς μπορώ να κάνω το psp να παίζει το παιχνίδια απο την μνήμη ?
K4t4Dikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Πώς μπορώ να κάνω το psp να παίζει τα παιχνίδια απο την μνήμη ?
kostasSTi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Πρέπει να μας πεις ποιο psp είναι και τι firmware έχει. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι ανάλογα με το μοντέλο και το firmware. Από κει και πέρα, για να έχεις καλύτερη άποψη μπες στο pspgr για να μάθεις ακριβώς αυτά που θέλεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.