Προς το περιεχόμενο

UPS APC 1500VA BR1500

Vassilis_X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια..τι γνωμη εχετε για αυτο το ups??? θελω να αγορασω ενα διοτι το προηγουμενο ups turbo-x 1500 ηταν μαπα.. μου εκαψε dvd player, τροφοδοτικο υπολογιστη, οθονη.. σημειωση οτι τα μηχανηματα ηταν κλειστα και επαιρναν ρευμα απο το ups καθωτι ειχα διακοπη ρευματος.. ηξερα οτι τα ups προστατευουν αλλα μαλλον σε μενα ηταν το αντιθετο..

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978261&product=568163

Δημοσ.

Kαλα και εγώ έπαθα πλάκα με τα ups του πλαισιου.Εχώ αγοράσει 1 στο σπιτι και αγόρασα και ένα στη δουλεια.Εκλεισαν στα 30 δευτερολεπτα (ευτηχώς καμία ζημια) αλλά τα πήρα στο κρανιο. Ενώ ενα αλλο που έχω της ΑPC με το ιδιο φόρτο εργασίας και πολύ μικρότερο (500) kρατησε περισσότερο και όταν ήρθε το ρεύμα έδωσε κατευθείαν ρεύμα ενώ του πλαισιου εσβησε και έπρεπε να το ανψω απο το κουμππί του !Τα ups της APC είναι κορυφαία γιαυτό βέβαια έχουν και τόση διαφορά στη τιμή τους.

Δημοσ.

Eχετε κανει καμια μοντιφα για τη συνδεση του με αλλες συσκευες?? βλεπω πως δεν εχει σουκο πριζες απο πισω.. εχει πριζες σαν αυτες του τροφοδοτικου του pc..

Δημοσ.

Μπορεισ να το κανεις εσυ εκτος αν φοβασαι - δεν ξερεισ - ή απλα δεν θες να βάλεις χέρι.

Αλλιως το κάνει καποιος ηλεκτρολόγος. Μπορείς να συνδέσεις πολύμπριζο πάνω στο καλώδιο που δίνει το ups. Απλά να θυμάσαι η σύνδεση που είναι μόνη της (το ξεχωριστο pinακι πάνω μόνο του απο τα τρία συνολο) είναι η γείωση. Μην τα συνδεσει κανεις λαθος και κάνει τιποτα τσαφ...

Δημοσ.
θελω να αγορασω ενα διοτι το προηγουμενο ups turbo-x 1500 ηταν μαπα.. μου εκαψε dvd player, τροφοδοτικο υπολογιστη, οθονη.. σημειωση οτι τα μηχανηματα ηταν κλειστα και επαιρναν ρευμα απο το ups καθωτι ειχα διακοπη ρευματος.. ηξερα οτι τα ups προστατευουν αλλα μαλλον σε μενα ηταν το αντιθετο..

θες να πεις ότι ήταν οι συσκευές σε αναμονή και σου κάηκαν σε πτώση ρεύματος; Εννοείται ότι πρέπει να ζητήσεις αντικατάσταση των συσκευών σου από το Πλαίσιο.

Δημοσ.
θες να πεις ότι ήταν οι συσκευές σε αναμονή και σου κάηκαν σε πτώση ρεύματος; Εννοείται ότι πρέπει να ζητήσεις αντικατάσταση των συσκευών σου από το Πλαίσιο.

ενοοω οτι το pc ηταν κλειστο τελειως (και το κουμπι του τροφοδοτικου απο πισω), η οθονη κλειστη και το dvd player (επιτραπεζιο) κλειστο.. μου αντικατεστησαν το τροφοδοτικο με καινουργιο, μου πιστωσαν την αξια του ups.. το θεμα ειναι πλεον με το dvd player pioneer dv-490v.. πρεπει να βρω την αποδειξη αγορας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...