steloykos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 καλησπέρα σας.μήπως κάποιος θα μπορούσε να μου πεί πώς μπορώ να μετατρέψω τον εξωτερικό σκληρό wd 320 με σύνδεση usb απο fat32 σε ntfs
vwpolo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Και αν το κανει αυτο, τα δεδομένα που υπάρχουν μέσα θα αλλάξουν;;; Η θα υπάρχει πρόβλημα και δε θα τα βλέπει;;; Έχω και εγώ την ίδια απορία.
AfterForever Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Αν τον φορμάρει σε ntfs, αν έχει δεδομένα τα χάνει. Απλά ίσως θέλει να μετατρέψει το file system. Αν γίνει αυτό, τα δεδομένα μια χαρά τα βλέπεις και μετά. Άνοιξε command line (γραμμή εντολών - Έναρξη->Εκτέλεση->cmd) και γράψε: convert X: /FS:NTFS όπου Χ το γράμμα του δίσκου σου (πχ D,E,F κτλ) Κάνε κανένα backup πάντως καλού κακού, έτσι ναχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επίσης αν δεν κάνω λάθος μπορείς να κάνεις το ίδιο με κάποιο πρόγραμμα, όπως το Partition Magic ή το Paragon Partition Manager. Αυτά.
stefanos_79 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Με την εντολη που εχει δωσει πιο πανω ο AfterForever εχω αλλαξει πολλες φορες το συστημα αρχειων χωρις κανενα προβλημα
DJJordan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 εμένα η απορία μου είναι πόση ώρα θα πάρει, και αν υπάρχει κίνδυνος απο διακοπή ρεύματος κατά τη μετατροπή, έχω ένα δίσκο WD 1TB με 800gb δεδομένα που δεν πρέπει να χαθούν σε καμία περίπτωση
hellv1l Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 partition magic δεν χανεις και τα δεδομενα σου ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.