S2Katana Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Όντως αυτό είναι πίκρα, αλλά έτσι είναι με την τεχνολογία, πρίν κανά μήνα πήρα μια τηλεόραση, μια βδομάδα πρίν την πάρω εγώ είχε περίπου 500? επάνω Πάντως στό πρώτο xbox μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση το εξής: Το είχα αγοράσει σχεδόν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και μετά απο κανά τρίμηνο εάν θυμάμαι καλά έγινε μια καλή μείωση στην τιμή του, και τα είχα ψιλοπάρει στο κρανίο γιατί δεν περίμενα τόσο γρήγορα μείωση τιμής. Μετά απο λίγες ημέρες μου έρχεται email απο microsoft που έλεγε πως για να με ευχαριστήσουν για την προτίμηση που έδειξα στο xbox και λόγω της μείωσης τιμής που έκαναν για να μην νιώθω αδικημένος μου κάνουν δώρο 2 παιχνίδια της επιλογής μου και ένα χειριστήριο έξτρα, σαν σύνολο το πακετάκι έβγαινε παραπάνω απο την μείωση που έκαναν ! Με τέτοιες κινήσεις γιατί να μην εμπιστεύεσαι μια εταιρία, εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντίστοιχο παράδειγμα. Βέβαια τώρα αυτή η μείωση τιμής έρχεται μετά απο 2+ χρόνια απο την κυκλοφορία της κονσόλας... Aυτο ειναι πολυ σωστη κινηση και δειχνει σεβασμο στον καταναλωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 HDD -> Ηard Disk Drive HD -> High Definition βασικα ευκολα μπερδευεσαι!!!εγω το 2ο με ενδιαφερει...αλλωστε αυτο με το HDMI ειναι το ακριβο απ οσο θυμαμε και εχει κ καλο δισκο... Για πειτε ομω πιο μοντελο του ΧΒΟΧ 360 ειναι κ το κοστος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Νομιζω οτι ολες οι εκδοσεις του Xbox 360 πλεον εχουν θυρα Hdmi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros_tz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μια χαρά ψηφιακή εμπειρία έχεις και με component δεν χρειάζεσαι hdmi, έχω 2 xbox 360 και τα 2 συνδεδεμένα σε LCD 42" full hd το ένα συνδέεται με component, το άλλο με hdmi, και τα δύο δίνουν 1080p είκονα χωρίς διαφορά στην ποιότητα. Αυτά περί high def μόνο μέσω hdmi ήταν μαρκετίστικες πα..ριές της sony. Έχεις ακούσει τίποτα για blue death ; Είναι το φαινόμενο κατά το οποίο τα παίζει εντελώς ξαφνικά το blue ray του ps3, το οποίο αρχίζει και γίνεται ανησυχητικά συχνό τώρα τελευταία. Υπάρχουν παραδείγματα παιδιών που γύρισαν την κονσόλα για αντικατάσταση λόγω αυτού του προβλήματος, για να ξαναπάθουν το ίδιο μετά απο λίγο καιρό και στην καινούργια.Ακόμα γελάω με έναν φίλο μου που έχει xbox 360 απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, πήρε και ps3 εδώ και 3 μήνες και έλεγε ένα απο τα υπέρ του ps3 είναι η ποιότητα κατασκευής του. Την Κυριακή που μας πέρασε...blue death...τα καντήλια που έριξε δεν λέγεται. Ελπίζω μην πάθω και εγώ μια απο τα ίδια, καθώτι και εγώ κάτοχος ενός ps3 εδώ και ένα μήνα. Και μην ξεχνάμε η microsoft δίνει και μια εγγύση 3 ετών, η sony 1 έτος Όταν η πληοψηφία των παιχνιδιών αρχίσει να έχει πρόβλημα με το dvd-9 (πράγμα μακρινό), θα έχει βγεί το επόμενο xbox Παλι καλα που τα πες αυτα με το component επειδη πολλοι δεν το ξερουν. Οσο για το dvd-9 kai bluray, στο μονο που χανει το 1ο ειναι στο οτι μεσα στα παιχνιδια, δεν θα μπορει να βαλει video se HD. Π.χ. το metal gear solid, δυσκολα θα χωρεσει σε ενα bluray 2layer ακουσα, λογο των videos se HD φανταζομαι. ε το πολυ πολυ να βγαινει ενα game σε 2 δισκακια οσον αφορα το xbox, και τι εγινε? Επισης το PS3 εχει μεινει πισω απο τα games που παραδοσιακα πουλουσε. ενας φιλος μου το πηρε για το gran turimo 5 και το νεο tekken, και αυτα ακομα εχει ο καιρος μεχρι να βγουνε! Ε ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ! Απο αυτα εχει χασει το παιχνιδι η Sony, επειδη σημασια δεν εχει ποσο δυνατη ειναι η κονσολα, αλλα ποσο δυνατα παιχνιδια βγαζει! Το xbox για μενα ειναι η καλυτερη αγορα αυτη τη στιγμη με διαφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Για τον φιλο που ρωτησε ποσο θα παει το hd dvd player ηδη εδω και ενα μηνα περιπου εχει πεσει στα (κρατιεσαι?) 50!!!!Ιδου και το παραδειγμα http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360hddvdplayer/ για ποιο λογο χρειαζετε αυτο? δεν παιζει τωρα οπως ειναι hd dvd?τα game ετσι κ αλλιως σε hd ειναι γιατι να μην παιζει κ hd dvd ταινιες? ολα τους exoyn hdmi θυρα.κ το arcade me ta 200ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony16 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil: να παρει και εγω το αγορασα με 350 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 καλά να πάθεις... άλλη φορά βρες πιο παλιό topic για φτυάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 :lol: Αδικηθηκε το παιδι και θελει να πει για τον πονο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα