21century Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Προσιτή πολυτέλεια οπότε το επόμενο λογικό βήμα θα είναι ουσιαστικά η μείωση των τιμών στα παιχνίδια ώστε να κάνει περισσότερες πωλήσεις η κονσόλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Eγω παλι σκεφτομαι ολους αυτους που αγορασαν πριν μια βδομαδα 360, με ακριβη τιμη... σωστος.κατι δεν πρεπει να κανει η microsoft για αυτους που εδωσαν 300αρες και 400αρες παλιοτερα για να την αποκτησουν? εστω και καποια points,η μια συνδρομη xbox live.κατι θα επρεπε κανονικα να δωσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Η πλάκα είναι ότι ψηνόμουν από την προηγούμενη βδομάδα να το πάρω και όλο κάτι τύχαινε και μεταφερόταν η αγορά του. Σάββατο με το καλό θα το έχω στα χέρια μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Που να δειτε τις μειωσεις στο hddvd drive addon... Εμένα παντως δεν μ αρεσει η λογικη της microsoft, δηλ βγαζω κατι φθηνο και πετσοκομμενο στην αρχη, γεματο ελλατωματα (red ring) και μετα αντε να το μπαλωσουμε σιγα σιγα. Και καλα, αυτοί που εδωσαν 400? την προηγουμενη βδομαδα, αυτους που το πηραν πρωτοι πρωτοι και δεν εχουν ούτε HDMI θυρα? Τι ψηφιακή εμπειρια high definition θα εχουν αυτοί? Το ιδιο προϊον ειναι βεβαια, αλλα αυτα πληρωνει οποιος εμπιστευεται νωρις μια εταιρια σαν την ms Για να μην μιλήσω για το τι θα γινει όταν τα παιχνιδια δεν θα χωρανε πια στα 7,9 gb του DVD-9... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 σωστος.κατι δεν πρεπει να κανει η microsoft για αυτους που εδωσαν 300αρες και 400αρες παλιοτερα για να την αποκτησουν? εστω και καποια points,η μια συνδρομη xbox live.κατι θα επρεπε κανονικα να δωσουν. Θα συμφωνησω μαζι σου, αλλα μαλλον θα κανει ο,τι εκανε και η Σονυ για οσους ειχαν σκασει 600 ευρω για το 60αρι PS3.Απλα τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ποια εκδοση εχει το HD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ποια εκδοση εχει το HD? High Definition, Hard Disk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bugsbunnie Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Για τον φιλο που ρωτησε ποσο θα παει το hd dvd player ηδη εδω και ενα μηνα περιπου εχει πεσει στα (κρατιεσαι?) 50?!!!! Ιδου και το παραδειγμα http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360hddvdplayer/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 εδώ η Toshiba πουλάει HDDVD-Rom για το pc με 29$ (ή euro) νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ο χριστος κι η παναγια... Αλλα θα μου πεις, ''να πουλησω οσα μπορω πιο πολλα και κατω του κοστους ειναι καλυτερο απο το να μην πουλησω τιποτα απο ενα πεθαμενο format'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomcatakis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Παιδια εγω σονακιας ημουν αλλα απο αυτα που ειδα πηρα ενα 360 elite και βρηκα την υγεια μου.Θα μου πεις god of war δεν εχεις αλλα μαλλον ουτε και το 3 θα εχει.Εχω αλλα καλα π.χ live, γινεται της π....ς και οποιος μπει στο live ρε παιδια βαλτε κανενα .gr διπλα απο το tag name σας μηπως και βρεθουμε γιατι εχουμε πιξη στους αμερικανους και σε ολους τους αλλους ευρωπαιους.Ειμαι παλιος gamer απο εποχη atari (το μαυρο το κονσολακι),commodore 64...amiga...και η ζωη συνεχιζεται , πιστευω οτι το elite ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη και με την κινηση αυτη της microsoft μαλλον παει να της το κλειση το μαγαζι τις sony... θα δειξη.Παντος καλα που τρωγονται αυτοι οι 2 μπας και πεταξουν κανενα μηχανιματακι της προκοπης χωρις προβληματα και με ποιο νορμαλ τιμες γιατι το ειχαν ξεφτιλιση στην αρχη.Οποιος παρη 360 ας ριξη και μια ψηφω εδω μπας και φιλοτιμιθη η microsoft και βαλει κανενα server του live και στην Ελλαδα.http://www.thepetitionsite.com/1/XboxLiveGreece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mayhem1999 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Eγω παλι σκεφτομαι ολους αυτους που αγορασαν πριν μια βδομαδα 360, με ακριβη τιμη... αααααα!!!! πηρα το xbox πριν μια βδομαδα 280ε!!!! ρε γαμωτο φφφφφ,δε βαριεσαι,τουλαχιστον το πηρα συνεταιρικα με φιλους (μιας κ πιο πολυ παει προς προ η κονσολα) κι εδωσα 100ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Που να δειτε τις μειωσεις στο hddvd drive addon... Εμένα παντως δεν μ αρεσει η λογικη της microsoft, δηλ βγαζω κατι φθηνο και πετσοκομμενο στην αρχη, γεματο ελλατωματα (red ring) και μετα αντε να το μπαλωσουμε σιγα σιγα. Και καλα, αυτοί που εδωσαν 400? την προηγουμενη βδομαδα, αυτους που το πηραν πρωτοι πρωτοι και δεν εχουν ούτε HDMI θυρα? Τι ψηφιακή εμπειρια high definition θα εχουν αυτοί? Το ιδιο προϊον ειναι βεβαια, αλλα αυτα πληρωνει οποιος εμπιστευεται νωρις μια εταιρια σαν την ms Για να μην μιλήσω για το τι θα γινει όταν τα παιχνιδια δεν θα χωρανε πια στα 7,9 gb του DVD-9... Μια χαρά ψηφιακή εμπειρία έχεις και με component δεν χρειάζεσαι hdmi, έχω 2 xbox 360 και τα 2 συνδεδεμένα σε LCD 42" full hd το ένα συνδέεται με component, το άλλο με hdmi, και τα δύο δίνουν 1080p είκονα χωρίς διαφορά στην ποιότητα. Αυτά περί high def μόνο μέσω hdmi ήταν μαρκετίστικες πα..ριές της sony. Έχεις ακούσει τίποτα για blue death ; Είναι το φαινόμενο κατά το οποίο τα παίζει εντελώς ξαφνικά το blue ray του ps3, το οποίο αρχίζει και γίνεται ανησυχητικά συχνό τώρα τελευταία. Υπάρχουν παραδείγματα παιδιών που γύρισαν την κονσόλα για αντικατάσταση λόγω αυτού του προβλήματος, για να ξαναπάθουν το ίδιο μετά απο λίγο καιρό και στην καινούργια. Ακόμα γελάω με έναν φίλο μου που έχει xbox 360 απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, πήρε και ps3 εδώ και 3 μήνες και έλεγε ένα απο τα υπέρ του ps3 είναι η ποιότητα κατασκευής του. Την Κυριακή που μας πέρασε...blue death...τα καντήλια που έριξε δεν λέγεται. Ελπίζω μην πάθω και εγώ μια απο τα ίδια, καθώτι και εγώ κάτοχος ενός ps3 εδώ και ένα μήνα. Και μην ξεχνάμε η microsoft δίνει και μια εγγύση 3 ετών, η sony 1 έτος Όταν η πληοψηφία των παιχνιδιών αρχίσει να έχει πρόβλημα με το dvd-9 (πράγμα μακρινό), θα έχει βγεί το επόμενο xbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
furious99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 αααααα!!!! πηρα το xbox πριν μια βδομαδα 280ε!!!!ρε γαμωτο φφφφφ,δε βαριεσαι,τουλαχιστον το πηρα συνεταιρικα με φιλους (μιας κ πιο πολυ παει προς προ η κονσολα) κι εδωσα 100ε.. Εγώ πούλησα το δικό μου πριν από 2 εβδομάδες To non-hdmi premium στα 220 παρακαλώ... Κρίμα όμως που τώρα δεν υπάρχει χρόνος για gaming για μένα... Θα τσίμπαγα ένα καινούριο... Τα λέμε σε λίγους μήνες στο LIVE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Eγω παλι σκεφτομαι ολους αυτους που αγορασαν πριν μια βδομαδα 360, με ακριβη τιμη... Όντως αυτό είναι πίκρα, αλλά έτσι είναι με την τεχνολογία, πρίν κανά μήνα πήρα μια τηλεόραση, μια βδομάδα πρίν την πάρω εγώ είχε περίπου 500? επάνω Πάντως στό πρώτο xbox μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση το εξής: Το είχα αγοράσει σχεδόν την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και μετά απο κανά τρίμηνο εάν θυμάμαι καλά έγινε μια καλή μείωση στην τιμή του, και τα είχα ψιλοπάρει στο κρανίο γιατί δεν περίμενα τόσο γρήγορα μείωση τιμής. Μετά απο λίγες ημέρες μου έρχεται email απο microsoft που έλεγε πως για να με ευχαριστήσουν για την προτίμηση που έδειξα στο xbox και λόγω της μείωσης τιμής που έκαναν για να μην νιώθω αδικημένος μου κάνουν δώρο 2 παιχνίδια της επιλογής μου και ένα χειριστήριο έξτρα, σαν σύνολο το πακετάκι έβγαινε παραπάνω απο την μείωση που έκαναν ! Με τέτοιες κινήσεις γιατί να μην εμπιστεύεσαι μια εταιρία, εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντίστοιχο παράδειγμα. Βέβαια τώρα αυτή η μείωση τιμής έρχεται μετά απο 2+ χρόνια απο την κυκλοφορία της κονσόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα