Προς το περιεχόμενο

Μειώσεις τιμών σε όλη τη σειρά του Xbox 360

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με σημερινή της δήλωση η Microsoft, ανακοινώνει τη μείωση της τιμής και των 3 εκδόσεων του Xbox 360 στην Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα από τη Παρασκευή 14 Μαρτίου, η έκδοση Xbox 360 Arcade θα κοστίζει €199.99, τιμή κατά 80 ευρώ μειωμένη.

Αντίστοιχα το Xbox 360 Premium στο οποίο περιλαμβάνεται δίσκος 20GB και ασύρματο χειριστήριο, θα κοστίζει €269.99 έναντι των €349.99 τώρα.

Η τιμή του Xbox 360 Elite με δίσκο 120GB και μαύρο χρώμα μειώνεται από €449.99, στα €369.99.

Σύμφωνα με τον Chris Lewis, αντιπρόεδρο του Microsoft Interactive Entertainment Business Europe, “Η ιστορία δείχνει ότι η τιμή των ?199 είναι το σημείο στο οποίο το κοινό μιας κονσόλας αρχίζει να διευρύνεται και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο κόσμο του Xbox 360”

Link.png Site: TeamXbox

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συμφερει πλεον πολυ... Αν σκεφτει κανεις οτι μονο για να παρεις μια καλη καρτα γραφικων για το pc σου για να παιξει καποια παιχνιδια πρεπει να πληρωσει σχεδον τα ιδια χρηματα...

• Super Moderators

το θέμα είναι τι games παίζεις...τι να το κάνω αν το pc ή η εκάστοτε console είναι τσάμπα αν δεν έχει το game που μου αρέσει και θέλω να παίξω? :-)

πολυ καλα νεα απο την microsoft.και επιτελους ο ThReSh θα αποκτησει την αγαπημενη του κονσολα,σε προσιτη πλεον τιμη.

το θέμα είναι τι games παίζεις...

συμφωνω! οταν εισαι πραγματικος gamer,παιρνεις κονσολα.αν παιζεις ....μαλακιες παιρνεις pc. :-D

αυτο ηταν χτυπημα κατω απο την μεση για το ps3..Γιατι να παρεις ps3 τσιμπας ενα arcade και σου φευγει η καψα...Βλεπω το Ps3 να τρωει τα μουτρα του!

Πράγματι είναι να χτυπιέσαι, και εγώ πριν 10 μέρες κοίταγα σε μαγαζί μτχ 360 με 185ε και έλεγα "καλή φάση". Χεχε, φαντάζομαι να ήμουν ψημένος και να το είχα πάρει!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...