Hal9000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Με σημερινή της δήλωση η Microsoft, ανακοινώνει τη μείωση της τιμής και των 3 εκδόσεων του Xbox 360 στην Ευρώπη και φυσικά στη χώρα μας. Συγκεκριμένα από τη Παρασκευή 14 Μαρτίου, η έκδοση Xbox 360 Arcade θα κοστίζει €199.99, τιμή κατά 80 ευρώ μειωμένη. Αντίστοιχα το Xbox 360 Premium στο οποίο περιλαμβάνεται δίσκος 20GB και ασύρματο χειριστήριο, θα κοστίζει €269.99 έναντι των €349.99 τώρα. Η τιμή του Xbox 360 Elite με δίσκο 120GB και μαύρο χρώμα μειώνεται από €449.99, στα €369.99. Σύμφωνα με τον Chris Lewis, αντιπρόεδρο του Microsoft Interactive Entertainment Business Europe, “Η ιστορία δείχνει ότι η τιμή των ?199 είναι το σημείο στο οποίο το κοινό μιας κονσόλας αρχίζει να διευρύνεται και είμαστε έτοιμοι να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο κόσμο του Xbox 360” Site: TeamXbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxpel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Καιρός ήταν να γίνει και αυτό. Ίσως τώρα "ψηθώ" να το αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 δεν έχει άδικο ο Chris... το πρώτο xbox στα 200 ευρώ το είχα αγοράσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Kαλη τιμολογιακη πολιτικη, σκεφτειτε τι περιθωρια κερδους εχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Το arcade δεν θα έχει μειωμένη τιμή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hal9000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Το arcade δεν θα έχει μειωμένη τιμή?? Δικό μου λάθος αφού το core έχει αντικατασταθεί από το arcade. Οπότε το arcade πάει στα 200 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
green_beret Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Συμφερει πλεον πολυ... Αν σκεφτει κανεις οτι μονο για να παρεις μια καλη καρτα γραφικων για το pc σου για να παιξει καποια παιχνιδια πρεπει να πληρωσει σχεδον τα ιδια χρηματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 το θέμα είναι τι games παίζεις...τι να το κάνω αν το pc ή η εκάστοτε console είναι τσάμπα αν δεν έχει το game που μου αρέσει και θέλω να παίξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 πολυ καλα νεα απο την microsoft.και επιτελους ο ThReSh θα αποκτησει την αγαπημενη του κονσολα,σε προσιτη πλεον τιμη. το θέμα είναι τι games παίζεις... συμφωνω! οταν εισαι πραγματικος gamer,παιρνεις κονσολα.αν παιζεις ....μαλακιες παιρνεις pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 από την στιγμή που δεν έχει τα παιχνίδια που θέλω αμφιβάλω...anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Με λύπη λέω, bye bye,miss PS3 bye.... Όχι πως θα τ αγοράσω,αλλά οι τιμές σ ψήνουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cd2matheos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Ενταξει Τελειωσε δεν εχω πλεον κανενα λογο να περιμενω κατι παραπανω.Η πτωση ειναι μεγαλη ετοιμος για παραγγελεια!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 αυτο ηταν χτυπημα κατω απο την μεση για το ps3..Γιατι να παρεις ps3 τσιμπας ενα arcade και σου φευγει η καψα...Βλεπω το Ps3 να τρωει τα μουτρα του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Eγω παλι σκεφτομαι ολους αυτους που αγορασαν πριν μια βδομαδα 360, με ακριβη τιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Πράγματι είναι να χτυπιέσαι, και εγώ πριν 10 μέρες κοίταγα σε μαγαζί μτχ 360 με 185ε και έλεγα "καλή φάση". Χεχε, φαντάζομαι να ήμουν ψημένος και να το είχα πάρει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα