savvvas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Γεια! Θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό, μέχρι 150 ευρώ. Θέλω να έχει κάμερα, περίπου 10Μβ ενσωματωμένη μνήμη, να δέχεται κάρτα μνήμης, και να έχει bluetooth. Τί έχετε να μου προτείνεται? (βασικά το θέλω για να το κάνω δώρο, για αυτό μην μου προτείνεται τίποτα πιο ακριβό)
KnightRider Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Aλλά μην σκεφτεις να το πάρεις απο την vodafone γιατι μπορεί να είναι φθηνά αλλά βάζουν το λογισμικό της vodafone και θα σου λείπουν κατι δυνατότητες ή θα έχει μερικες φορες πρόβλημα στα java.Kαλυτερα μάζεψε αλλα 20 ευρώ και παρε το Sony Ericsson K750 και θα είσαι εντάξει
caution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Aλλά μην σκεφτεις να το πάρεις απο την vodafone γιατι μπορεί να είναι φθηνά αλλά βάζουν το λογισμικό της vodafone και θα σου λείπουν κατι δυνατότητες ή θα έχει μερικες φορες πρόβλημα στα java.Kαλυτερα μάζεψε αλλα 20 ευρώ και παρε το Sony Ericsson K750 και θα είσαι εντάξει Και οτιδήποτε branded δυσκολεύεσαι να το πουλήσεις μετά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.