JOUN Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Γεια σας.Εχω το εξης προβλημα:Πρεπει να συνδεσω δυο οθονες σε ενα υπολογιστη αλλα δεν μπορω να το καταφερω.Η καρτα γραφικων μου βγαζει 2 εξοδος και συνδεω επανω τα μονιτορ(για την ακριβεια ειναι 1 μονιτορ και μια τηλεοραση). Το προβλημα ειναι οτι μεσα στα ΧΡ οι δυο οθονες γινονται μια δηλ. η απεικονιση ΄'κοβεται΄' στην μεση και την μιση την δειχνει το ενα μονιτορ και την αλλη μιση το αλλο μονιτορ.Το ολο σκεπτικο των ΧΡ ειναι να μεγαλωσει η επιφανεια εργασιας.Εγω ομως θελω να εχω την ιδια εικονα και στα δυο μονιτορ.Δοκιμασα με το Ultramon αλλα δεν εβγαλα ακρη. Ξερει κανενας τιποτα;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μάλλον έχεις το display σε λειτουργία span,ενώ θέλεις clone.Ότι δείχνει το ένα να δείχνει και το άλλο δλδ όπως επιθυμείς. Τουλάχιστον έτσι τις ονομάζει το nview της nvidia..το Ultramon δεν το ξέρω αλλά κάτι παρόμοιο θα έχει.
JOUN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Η λειτουργια που λεω ειναι μεσα στις ρυθμισεις των windows.Η ρυθμιση που λες ειναι μεσα στο utility της NVIDIA ετσι;Ευχαριστω για την απαντηση.
Susi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 επιλεγεις ειτε κλονο, ειτε μονη προβολη ,ειτε επεκταση προβολης. κατι αλλο δεν υπαρχει.. αλλιως, Kvm switch http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=KVM%20SWITCH
rovan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Εκτός από αυτή τη ρύθμιση μπορεί να θέλει να διορθώσεις την ανάλυση της οθόνης του υπολογιστή έτσι ώστε να σου δείχνει όλη την οθόνη στην τηλεόραση.Εγώ σε αντίστοιχη φάση με προτζέκτορα έριξα την ανάλυση του pc σε 1024*768!
JOUN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 @rovan: Εννοειται οτι θελει χαμηλωμα η αναλυση της τηλεορασης(πολυ...) Τελικα η καρτα γραφικων ειναι η ΑΤΙ 8600 και απ'οτι ειδα στο προγραμμα της δεν βρηκα καποια επιλογη για mirror η clone.Αν ξερει καποιος αλλος κατι για το utility της ΑΤΙ ας απαντησει.Παντως απο την στιγμη που υποστηριζει η καρτα 2 μονιτορ ειναι ... καπως να τα χωρισω με hardware splitter.
JOUN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Ενταξει το βρηκα, ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.