Προς το περιεχόμενο

Ανέυρεση παλιάς φίλης

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως θα την βρω που έχω χάσει όλα τα τηλεφωνά της και δεν θυμάμαι που ακριβώς μένει;

Θυμάμαι ονοματεπώνυμο και επίθετο.Πρόσφατα την είδα,έκανα ότι δεν την γνωρίζω και δεν μιλήσαμε.Έκτοτε την βλέπω στον ύπνο μου.

Πως μπορώ να την βρω;Βρήκα 2 σταθερά στο επιθετό της αλλά κολλάω να πάρω να την ζητήσω.

Υπάρχει τρόπος να κοιτάξω αριθμούς κινητών;

Δεν κάνω πλάκα,μόνο σοβαρές απαντήσεις

Δημοσ.

και γιατι κολλας να τηλεφωνησεις να τη ζητησεις? στη χειροτερη κανεις απλα ενα λαθος τηλεφωνημα και στην καλυτερη θα τη βρεις και θα την δεις και στον ξυπνιο σου!

Δημοσ.

Αφου κοτεψες στην αρχη, τι σε κανει να πιστευεις οτι δε θα κοτεψεις ξανα? To τηλεφωνο? Μαλλον την γουσταρεις πολυ αφου την βλεπεις στα ονειρα σου...εγω παντως δε βλεπω φιλες στα ονειρα μου :)

Δημοσ.
Πως θα την βρω που έχω χάσει όλα τα τηλεφωνά της και δεν θυμάμαι που ακριβώς μένει;

Θυμάμαι ονοματεπώνυμο και επίθετο.Πρόσφατα την είδα,έκανα ότι δεν την γνωρίζω και δεν μιλήσαμε.Έκτοτε την βλέπω στον ύπνο μου.

Πως μπορώ να την βρω;Βρήκα 2 σταθερά στο επιθετό της αλλά κολλάω να πάρω να την ζητήσω.

πες μου ονομα, περιοχη, υψος, μαλλια και ματια για να κανω εναν ελεγχο στο αισθηματολογιο μου μηπως και δε μου εχει ξεφυγει...:mrgreen:

πλακα κανω.

εγω στη θεση σου θα επερνα τηλεφωνο και οτι γινει! τι ειχαμε τι χασαμε

Δημοσ.

Το να κωλώνεις δεν είναι λύση σε τέτοιες περιπτώσεις.Κώλωσε μία,και θα χτυπάς το κεφάλι σου για πολύ καιρό.

~σοφά λόφια~

Δημοσ.
Θυμάμαι ονοματεπώνυμο και επίθετο.

...καλά,μιλάμε,ΜΕΓΑΛΗ ζημιά πρέπει να σου έχει κάνει... :-D

...δεν παίρνεις παραμάζεμα τις εταιρίες κινητής,ΜΠΑΣ και σου αποδώσουν αριθμό,δίνοντας τους...ονοματεπώνυμο κι επίθετο ;

Δημοσ.

γιατίιιιι παιδί μου??? μμμ?

Δημοσ.

άστο καλύτερα, άργησες. πρόσφατα που την είδες αλλα δεν την είδες, εκείνη σε είδε πολυ καλά, απλά σκεφτόταν τον Βαγγέλη και το μεγαλο του τσιγγελωτό μουστάκι ;)

Δημοσ.

Λοιπόν τώρα αναλάμβάνει ο "ψυχολόγος" του forum.

Σκέψου το χειρότερο πράγμα που θα συμβεί εάν τηλεφωνήσεις, έπειτα μέτρισε τα υπέρ και τα κατά. Είμαι 99 % σίγουρος ότι θα πάρεις τελικά τηλέφωνο. Επίσης γιατί (εάν δεν γίνομαι αδιάκριτος) την βλέπεις στο όνειρό σου συνέχεια μήπως είσαι ερωτευμένος;

Δημοσ.
άστο καλύτερα, άργησες. πρόσφατα που την είδες αλλα δεν την είδες, εκείνη σε είδε πολυ καλά, απλά σκεφτόταν τον Βαγγέλη και το μεγαλο του τσιγγελωτό μουστάκι ;)

random,γιατί τον τελευταίο καιρό μοιάζει σαν να μασάς φύλλα δάφνης πριν ποστάρεις man ; :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...