nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Το Step Up 2 : The Streets ειίναι μια νέα ταινία του 2008 με θεμα τον χορό και πιο συγκεκριμένα το break dance . Θέλω να ακούσω εντυπώσεις περί της ταινίας εγώ την είδα και μου φάνηκε πολύ καλή για να δούμε τις κριτικές σας!!! Για περισσότερα επισκεφθήτε το : http://www.imdb.com/title/tt1023481/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 τπτ σπουδαίο κατά την άποψη μου...έχω δει και χειρότερα μπορώ να πω για να δούμε τις κρητικές σας!!! από την Κρήτη?
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 τπτ σπουδαίο κατά την άποψη μου...έχω δει και χειρότερα μπορώ να πω από την Κρήτη? ουπς....το άλαξα
alestr9s Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Τι κ0υρ@δ@ ταινία θεέ μου.... Σιγά τα αίματα με τους "εγκληματίες" χορευτές να πούμε.... Πήγαιναν και χόρευαν και έτσι όπως στο περνάει ήταν λες και πήγαιναν με την συμμορία στα γκέτο για ντραγκιές και trafficking....
vintage's_lover Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δεν μου αρεσε καθολου,θεωρω πως το πρωτο ηταν πολυ καλυτερο,σε αυτο τα χορευτικα τα βρηκα μετρια (οχι οτι μπορω να τα κανω,lol) το τελικο τραγουδι στο οποιο κ καλα επρεπε να τα δωσουν ολα ηταν φριχτο και ναι βρε παιδι μου το παρουσιαζε πολυ καπως το θεμα,οτι και καλα οι μαυροι κ οι συμμοριες με το χωρο που δεν δεχονται τους ασπρους,blah,blah,blah..! Btw η πρωταγονηστρια ηταν τελειως αγγουρι.
kathrinoula Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 σαν χορευτικα οκ ήταν καλα αλλα η πλοκη..ποια πλοκη?δεν ειχε καν πλοκή μετριοτατο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.