gega Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 γεια σας παιδια επειδη εχω κατι fans που κανουν γερο νταβαντουρι μπορειτε να μου πειτε καποιο καλο φαν controller αυτα που μπαινουν σε 5.25
Strategos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 εγω παντος περιμενω τον scythe kaze master , υπαρχει και το scythe kama meter. Εγω εχω το thermaltake hardcano 12 που ειναι στα τελευτεα του τωρα.
george_o/c Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δοκιμασμένο ... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806154 Πάρα, μα πάρα πολύ καλό
gega Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 εγω πηρα τον thermaltake hardcano 12 και μιλαμε μετα απο μια ορα τα επεξε για τα καλα και τον εστειλα πισω στο e-shop και προτιμαω κατι καλιτερα απο το hardcano οποτε ευχαριστω george για το help Σου
george_o/c Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 εγω πηρα τον thermaltake hardcano 12 και μιλαμε μετα απο μια ορα τα επεξε για τα καλα και τον εστειλα πισω στο e-shop και προτιμαω κατι καλιτερα απο το hardcano οποτε ευχαριστω george για το help Σου Εεεε Thermalfake είναι αυτή ... Oops, my bad ! , Thermaltake λέγεται ...
Strategos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 και μενα το πρωτο πηγε rma , το δευτερο τα ιδια εκανε οταν το ειχα auto αλλα μετα απο κανα 2 ωρο στρώνει το προβλημα αφου ανοιγοκλείνουν τα φανς και βαραει συναγερμους.
kobogia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Απλά φανταστικό... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977835&product=953210 Μεγάλη οθόνη , ψηφιακή ένδειξη RPM και το καλύτερο για μένα ειναι 2 πράγματα: α) οι 4 σενσορες που έχει και μπορείς να τους τοποθετήσεις σε σημεία όπως σκληρός δίσκος - chipset - μνήμες - και καπου αλλού... είναι καλό γιατί για αυτά δεν υπάρχει απο όσο ξερω software που να σου λέει την θερμοκρασία. β) Η ένδειξη που έχει για το πόσα Watt τραβάει το τροφοδοτικό σου.
alcemist Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Ρε παιδιά να ρωτήσω, υπάρχει κάποιο fan controller το οποίο να έχει μόνο τρία ποτενσιόμετρα και τίποτα άλλο; δεν με ενδιαφέρει να μπαίνει σε front panel αλλά να είναι φθηνό και πολύ απλό. Διότι αρνούμαι να δώσω >30? για κάτι τόσο απλό αφού δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση.
GCMH Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 @OMGK3LOL: Αν θες ξαναγράψε το μήνυμά σου με ελληνικούς χαρακτήρες, για να είναι εναρμονισμένο με τους κανόνες του φόρουμ ... Κατά δεύτερο λόγο επειδής (!) πήρε το ματάκι μου κάτι για DIY (aka do it yourself!) κοίτα και αυτή τη σελίδα να πάρεις μια (πολλές έχει!!!) ιδέα για το όλο θέμα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.