NoD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Το είδα και έμεινα χαζός. Γνώμες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 agree αν και δεν ξέρω πολλά από αυτοκίνητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lamarko Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 καλο, γρήγορο, νευρικό.αλλά σύμφωνα με ένα περιοδικό δεν στρίβει πολύ καλά(δεν είμαι σίγουρος).τέλος τρώει τα κέρατά του απο βενζίνες και για αυτό είμαι σίγουρος γιατί το έχω ακούσει από πολλούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Όταν λες τα κέρατα του ? Ο κατασκευαστής δίνει 10.5/6.4. 8.0-9.0 θα μου φαινόταν οκ για το συγκεκριμένο αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 πολλά λεφτά και άλογα για corsaki... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Τα 22.580 δε μου φαίνονται πολλά για το συγκεκριμένο corsάκι, τα άλογα σίγουρα. Γι' αυτό ζητάω γνώμες, να ξέρω τα κυριότερα αρνητικά του. Θα βοηθούσε πολύ η γνώμη κάποιου κατόχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένεις αρκετά μεγαλύτερη κατανάλωση από 8-9lt/100km. Κατά τα άλλα δεν το ξέρω αλλά είναι πολύ όμορφο και αγριεμένο. Απ'ότι έχω ακούσει είναι και αρκετά καλοστημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firegarden Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δες αν το εχει κανεις στο φορουμ των 4 τροχων. http://www.4t.gr/forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bolec Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 καλο, γρήγορο, νευρικό.αλλά σύμφωνα με ένα περιοδικό δεν στρίβει πολύ καλά(δεν είμαι σίγουρος).τέλος τρώει τα κέρατά του απο βενζίνες και για αυτό είμαι σίγουρος γιατί το έχω ακούσει από πολλούς... To ίδιο πρόβλημα με το στρίψιμο έχουν όλα οι γρήγορες εκδόσεις τωνμοντέλων της Opel μιας και τα πλαίσια της δεν φημίζονται για την ακαμψία τους.... Απο κει και πέρα λογικό είναι να καίει πολύ μιας και είναι τουρμπισμένο, κατα τα άλλα είναι όμορφο.Προσωπικά θα βαζα 1500ευρώ ακόμα και θα παιρνα golf gt,που εκτός των άλλων στρίβει κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 καλο, γρήγορο, νευρικό.αλλά σύμφωνα με ένα περιοδικό δεν στρίβει πολύ καλά(δεν είμαι σίγουρος).τέλος τρώει τα κέρατά του απο βενζίνες και για αυτό είμαι σίγουρος γιατί το έχω ακούσει από πολλούς... σύμφωνα με τα υπόλοιπα περιοδικά στρίβει πολύ καλά. To ίδιο πρόβλημα με το στρίψιμο έχουν όλα οι γρήγορες εκδόσεις τωνμοντέλων της Opel μιας και τα πλαίσια της δεν φημίζονται για την ακαμψία τους.... says who? το gtc opc μια χαρά στρίβει αλλά δεν πατάει κάτω λόγω ελεύθερου διαφορικού, το vectra έχει άλλους προσανατολισμούς, το corsa στρίβει, το gt είναι "χαλαρό" λόγω αμερικάνικης προέλευσης αλλά και gt άποψης, το zafira είναι mpv. για όσους αμφιβάλλουν αν το corsa στρίβει ψάχτε για τους χρόνους που έκανε στο kartodromo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Το OPC στριβει μια χαρα.Επισης περναει το Golf GT απο πανω με ανεση.Ειναι πιο γρηγορο και απο το GTi γιατι ειναι πιο ελαφρυ.Καπου διαβασα(δυστυχως δε θυμαμαι σε ποιο περιοδικο) οτι στα μεγαρα ειναι 1,5sec πιο αργο απο το EVO. Σε ξενο site(webcombat.com.au) βρηκα laptimes στο Nurburgring και κανω copy paste Opel Astra OPC - 8 min 36 sec VW Golf R32 - 8 min 37 sec Mazda 3 MPS - 8 min 39 sec Audi TT 2.0 TFSI - 8 min 40 sec Audi S3 older model - 8 min 41 sec Honda Civic Type-R - 8 min 47 sec Opel Corsa OPC - 8 min 48 sec Renault Clio V6 - 8 min 49 sec Ford Focus ST - 8 min 51 sec VW Golf GTI - 8 min 53 sec Mini Cooper S Works - 8 min 55 sec Mini Cooper S - 9 min 31 sec VW Polo GTI - 9 min 46 sec Δεν ειμαι fan της Opel(εχω γαλλικο αυτοκινητο και συμπαθω γενικα τα γαλλικα) αλλα πιστευω οτι προκειται για πολυ καλο αυτοκινητο,σιγουρα καλυτερο απο καποιο golf στα ιδια λεφτα,μονο που ειναι μικροτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannhs_29 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 εμενα δεν μοθ πολυ αρεσει το οπελ γενικος ειμαι και θά είμαι πάντα με την τουοτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaiowas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 το speedster είναι "χαλαρό" λόγω αμερικάνικης προέλευσης Πρωτη φορα ακουω αυτο το χαρακτηρισμο για το συγκεκριμενο αμαξι, ενα απο τα τελευταια 'ωμα' αυτοκινητα που εχουν κυκλοφορησει. Το σασι ειναι βασισμενο σε lotus (ιδιο βασικα απο οτι ξερω), αρα γιατι αμερικανικη προελευση? Αγγλικη θα ελεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the_end Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Πρωτη φορα ακουω αυτο το χαρακτηρισμο για το συγκεκριμενο αμαξι, ενα απο τα τελευταια 'ωμα' αυτοκινητα που εχουν κυκλοφορησει.Το σασι ειναι βασισμενο σε lotus (ιδιο βασικα απο οτι ξερω), αρα γιατι αμερικανικη προελευση? Αγγλικη θα ελεγα. my bad, το gt είχα στο μυαλό μου κι έγραψα κατά λάθος speedster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.