stefangi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Γεια σας, θα ηθελα να μου απαντησει οποιος ξερει καλα αν μπορω να αλλαξω τις μπαταριες του ups με αλλες με περισσοτερα Ah π.χ. αυτές που εχει ειναι 12V-7Ah μπορω να του βαλω αλλες με 12v-12Ah ή 17Αh; Θα υπαρξει προβλημα; thnx
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Τι μαρκα ειναι το ups σου; Σε APC σιγουρα δεν μπορεις να βαλεις αλλες εκτος απο την εργοστασιακη (μην ρωτησεις γιατι). Εγω εβαλα μια απο το γερμανο με ιδια στοιχεια και τα ειδε ολα.... Σε Mustek δεν εχεις κανενα προβλημα.
madsc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Με τα ίδια στοιχεία (διαστάσεις/Volt/Ah) ή λίγο περισσότερα Ah όπου το έχω δοκιμάσει δούλεψε κανονικά. Τα 7Ah που έχεις άντε να τα κάνεις 9Ah και αυτό για να παρατείνεις την αυτονομία του ups όχι το max wattage που θα σηκώσει. Με 12Ah και ιδίως 17Ah που αναφέρεις ζορίζεις [ρισκάρεις] το φορτιστή ή/και το inverter -ανάλογα τον τύπο του ups σου. Dragonlordcv2002 επειδή το έχω κάνει πάμπολλες φορές σε APC σε ποιό μοντέλο δοκίμασες και με ποιά μπαταρία και δεν σου δούλεψε; /sc
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Σε ενα 1000αρι... δεν θυμαμαι μοντελο. Τη μπαταρια την εβαλε ενας απο το Γερμανο και το μονο που τσεκαραμε μαζι ηταν να εχει τα ιδια Volt/Ah με αυτη που αντικαθιστουσαμε.... Αν εσενα σου παει μια χαρα μαλλον τοτε το δικο μου ειχε και αλλο προβλημα.
stefangi Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Τι μαρκα ειναι το ups σου; Σε APC σιγουρα δεν μπορεις να βαλεις αλλες εκτος απο την εργοστασιακη (μην ρωτησεις γιατι). Εγω εβαλα μια απο το γερμανο με ιδια στοιχεια και τα ειδε ολα.... Σε Mustek δεν εχεις κανενα προβλημα. Τωρα που το λες θυμηθηκα οτι ειχα βαλει σε APC μπαταριες που σιγουρα δεν ηταν οι δικες του και μου εβγαζε συνεχεια υπερφορτωση και διαφορα αλλα. Λες να ηταν οι μαρκα των μπαταριων;
madsc Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 APC είχα 500-600άρια από έφηβος (τα οποία υπάρχουν και λειτουργούν κανονικά ακόμη) μέχρι να περάσω σε κεντρικά. Οι μπαταρίες τους έχουν αλλαχτεί τουλάχιστον 3ις φορές σε έκαστο, απλά αδυνατώ να θυμηθώ μοντέλα. Για "σωστές" μπαταρίες προτείνω τον Βήχο πλ. Καρύτση, κέντρο Αθήνα. Αξιόπιστος και σωστός από την προηγούμενη γενιά. /sc
S2Katana Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Και πρεπει κανεις να παει το ups εκει για να αλλαξουν την μπαταρια ή ειναι εφικτο να βγαλει μονος του την μπαταρια?
stefangi Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Και πρεπει κανεις να παει το ups εκει για να αλλαξουν την μπαταρια ή ειναι εφικτο να βγαλει μονος του την μπαταρια? Το βγάζεις απο την πριζα, το ανοιγεις, αποσυνδεεις τις παλιες μπαταριες και με την ιδια συνδεσμολογια συνδεεις τις καινουργιες. Κατι αλλο θα ηθελα να ρωτησω εγω τωρα, αν εχω καποια καλη μπαταρια η οποια εχει δουλεψει καποιο χρονικο διαστημα αλλα τωρα την εχω αφαιρεσει απο το ups γιατι εχει χαλασει, μπορω να την ξανα χρησιμοποιησω μετα απο καποιους μηνες ή χρονο ή θα εχει χαλάσει μεχρι τοτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.