mathewgx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μηπως ξερετε καποιο προγραμμα , που να βελτιστοποιει τον χρονο εκκινησης στα vista ; Κατι αναλογο με το bootvis , το οποιο δυστυχως , οπως διαπιστωσα , δεν τρεχει σε vista.
Hydrus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 παρε sata controller Areca, και συστημα 3ετιας να εχεις θα πεταει βεβαια θα σε ελαφρυνει και κανα 550? αλλα οκ...Λοιπον ποση ram εχεις με 2GB εισαι οκ .Στη συνεχεια ''φτιαξε'' λιγο τα win στους δισκους σου.Δλδ βαλε σε ενα ξεχωριστο δισκο τα win η κανε partition και βαλτα στο πρωτο που δοκιμασμενα ειναι το πιο γρηγορο.Τωρα αν εχεις κανει τα παραπανω και δεν βλεπεις προκοπη κοιταξε να απαλλαγεις απο αχρηστες εφαρμογες windows ειναι αυτα...
smilefreeware Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Να το ρυθμίσεις να κλείνει με χαιπερνειτ και όχι με σλεεπ. Ετσι το έχω στο φορητό μου. Ανοίγει πολύ σύντομα.
sa3rdna Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 θα σου πω ένα κόλπο που πιάνει στο δικό μου σύστημα. το έχω δοκιμάσει αρκετές φορές και ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί συμβαίνει. προσοχή, στο τονίζω ότι πιάνει στο δικό μου σύστημα κι αν το κάνεις θα είναι με δική σου ευθύνη. λοιπόν το ανακάλυψα τυχαία μια φορά που εκκινούσαν τα vista (εκεί που δείχνει μια μπάρα να περνάει) έπεσε ο γενικός του σπιτιού με αποτέλεσμα να σβήσει το pc. μόλις λοιπόν σήκωσα το γενικό κα πάτησα το power στο μηχανάκι για να ξεκινήσει, διαπίστωσα ότι φόρτωσε το λειτουργικό σε χρόνο dt. μιλάμε είχε μπεί στο desktop σε λιγότερο από 20 δεύτερα. να μη στα πολυλογώ το δοκίμασα άλλες 3 φορές (πάτησα το restart την ώρα που πέρναγε η μπάρα) που έκανα format το pc και πάντα το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: δραματική μείωση του χρόνου εκκίνησης του υπολογιστή. δεν ξέρω γιατί συμβαίνει ή τι επηρεάζει απλά σου λέω το αποτέλεσμα στο δικό μου σύστημα. αν τελικά βρείς το κουράγιο να το τολμήσεις πες μου σε παρακαλώ τι συνέβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.