georgios... Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Πριν απο ενα μηνα αγορασα εναν ενισχυτη για το μαγαζι μου. παιζει σχεδον 10 ωρες τη μερα συνενομενα. το προβλημα μου ειναι οτι ζεσταινεται υπερβολικα, καιει μετα τις πρωτες 2 ωρες. ξερει καποιος αν υπαρχει καποιο συστημα ψυξης η κατι παρομοιο?
warewolf Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 δεν αναφερεις τι ενισχυτης ειναι. οικιακος ή επαγγελματικος ? παντως μην γνωριζοντας πολλες λεπτομερειες (καμια για να ακριβολογω) για τον ενισχυτη σου, σε συμβουλευω τις ωρες που μπορεις να τον εχεις σε χαμηλες σταθμες, και αν δεν ειναι σε σημειο οπου φαινεται, μπορεις να ανοιξεις το καπακι του (ή και οχι) και να βαλεις εναν μικρο ανεμιστηρα να τον χτυπα στα σημεια εισοδου αερα απο τις γριλιες αερισμου του.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 To πιο απλό κατά τη γνώμη μου είναι να βάλεις fans. Aν κοιτάξεις τον ενισχυτή από πάνω εκεί που φαίνονται οι ψύκτρες,βλέπεις πάτο; Πολλοί είναι επίτηδες διαμπερείς,οπότε αν βολεύει χωροταξικά και βάλεις ανεμιστήρα από κάτω, θα υπάρχει ροή αέρα μέσα από το σασί και τη ψύκτρα.
georgios... Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Λοιπον ο ενισχυτης ειναι ο http://www.euri.gr/product_info.php?products_id=1303&osCsid=7580eb84b8fcf3817c3a248a9098d595 ειναι επαγγελματικος. που θα βρω fans? εχω ψαξει στον νετ αλλα δε βρηκα κατι σχετικο. καμια προταση?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Fans είναι τα γνωστά μας ανεμιστηράκια. Βρωμάει ο τόπος από δαύτα.Σε καταστήματα ηλεκτρονικών θα βρεις. Δεν είναι σπουδαίο να βάλεις έναν μετασχηματιστή και ένα ή δύο fans να σπρώχνουν αέρα από κάτω προς τα πάνω. Ομως, βλέποντας τα χαρακτηριστικά του ενισχυτή φαίνεται να δουλεύει μόνο στα 8Ω ανά κανάλι.Μήπως έχεις συνδέσει πολλά ηχεία και έτσι πέφτει η αντίσταση πολύ χαμηλά και ζορίζεται;
georgios... Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Fans είναι τα γνωστά μας ανεμιστηράκια.Βρωμάει ο τόπος από δαύτα.Σε καταστήματα ηλεκτρονικών θα βρεις. Δεν είναι σπουδαίο να βάλεις έναν μετασχηματιστή και ένα ή δύο fans να σπρώχνουν αέρα από κάτω προς τα πάνω. Ομως, βλέποντας τα χαρακτηριστικά του ενισχυτή φαίνεται να δουλεύει μόνο στα 8Ω ανά κανάλι.Μήπως έχεις συνδέσει πολλά ηχεία και έτσι πέφτει η αντίσταση πολύ χαμηλά και ζορίζεται; εχω συνολο 8 ηχεια να συνδεσω. ηρθε ενας γνωστος και τα συνδεσε με συνδιασμο σε σειρα και παραλληλα και τωρα ειναι ενταξει αλλα ζεσταινεται υπερβολικα. πριν λιγες μερες ομως ειχα κανει μια μ@#$κια επειδη δεν ηξερα και συνδεσα 4 ηχεια σε καθε καναλι για αρκετες ωρες και μετα εγινε ''καλοριφερ''....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Mάλλον έχεις διαλέξει λάθος μηχάνημα για την δουλειά που το θες. Εφόσον θες να οδηγήσεις 4 ζευγάρια πιο φρόνιμο θα ήταν να έπαιρνες έναν επαγγελματικό 4κάναλο τελικό,και με μίκτη θα έκανες δουλειά. Μπορείς επίσης να προσθέσεις άλλον ένα τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.