Angeldust Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Σε 1 μήνα περίπου ο αδερφός μου θα πάει Αμερική και σκέφτομαι να του πω να μου φέρει ενα Macbook Pro. Το "πρόβλημα" που έχω είναι οτι το θέλω όπωσ+δήποτε με glossy screen. Το έχουν ετοιμοπαράδοτο στα applestores ή θα πρέπει να γίνει παραγγελία? Αν είναι να γίνει παραγγελία, για πόσες μέρες μιλάμε? Ο αδερφός μου θα κάτσει περίπου 10 μέρες. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Steven Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Φαντάζομαι ότι σίγουρα θα έχουν ετοιμοπαράδοτα, ειδικά άμα πάει σε κάποιο από τα μεγάλα.. Έτσι κι αλλίως και να μην το έχουν ακόμα και από το site να κάνεις παραγγελία το έχεις σπίτι σου σε 2-4 business days, οπότε δεν νομίζω το applestore να χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να στο φέρει...
dali13gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Για να το παραγγείλεις όμως πρέπει να το πληρώσεις όμως κιόλας και πρέπει να δώσεις διεύθυνση Αμερικής
Angeldust Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Για να το παραγγείλεις όμως πρέπει να το πληρώσεις όμως κιόλας και πρέπει να δώσεις διεύθυνση Αμερικής Καλά, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ο αδερφός μου θα μένει σε φίλο του εκεί, οπότε μπορεί να δώσει τη διεύθυνση του. Anyway, επικοινώνησα εγώ με το παιδί εκει και του είπα να πάει σε ενα applestore και να ρωτήσει τι παίζει.
Merdock Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι κάπως άσχετο.Αν πάρω macbook από Αμερική θα μπορώ να γράφω ελληνικά αρκεί να τα κάνω add όπως στα windows ή θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση κανά πρόγραμμα;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι κάπως άσχετο.Αν πάρω macbook από Αμερική θα μπορώ να γράφω ελληνικά αρκεί να τα κάνω add όπως στα windows ή θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση κανά πρόγραμμα; Κανένα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσεις. Το MacOS υποστηρίζει εγγενώς τα ελληνικά.
CompHeller Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 America! Ο μόνος τρόπος να πάρω και εγώ mbp ! Αυτός που θα το πάρει απο το apple store αμερικής πρέπει και καλά να δηλώσει οτι θα το κάνει δώρο ώστε να κοπεί η απόδειξη σε άλλο όνομα και να μην υπάρχει πρόβλημα με το support?? 'Η το αγοράζει κανονικά στο όνομα του και μετά δηλώνει οτι το πούλησε για να μεταβιβαστεί το support? lol πατάτες λέω?
georgeadams Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα. Στους όρους χρήσης του AppleCare Pack που πήρα μαζί με το νέο μου MacBook (2.4GHz, white) το Σάββατο από το Λονδίνο έγραφε πως η εγγύηση ισχύει και για μεταβίβαση του υπολογιστή από τον αρχικό αγοραστή σε άλλον, αρκεί να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Για σιγουριά όμως ας τους κάνει μια ερώτηση (ας τους πει πως θα το κάνει δώρο και να ρωτήσει τι γίνεται με την εγγύηση σε αυτή την περίπτωση).
The_Mentor Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 βασικά έχει σχέση σε ποιο apple store θα πας, διότι στις μεγάλες πόλεις στα apple store γίνεται της πόπης. Πριν κάνα μήνα στην ΝΥ (5th Ave.) μέτρησα 90+ άτομα στην ουρά ΕΞΩ από το μαγαζί ενώ μέσα σκοτώνοντας στο πάτημα. Αφού η ασφάλεια μόνο από έξω ήταν 9 άτομα. Πήγα να πάρω ένα iphone για δώρο και μετάνιωσα από την ταλαιπωρία...
georgeadams Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Τώρα που το λες, και στο Λονδίνο, στο AppleStore στη Regent Street γινόταν ψιλοπανικός το Σάββατο. Δεν είχε βέβαια ουρά έξω από το μαγαζί, αλλά για να βρεις κάποιον "Apple Expert" διαθέσιμο να μιλήσεις, έπρεπε να κάνεις τάμα.
Angeldust Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει πρόβλημα με το όνομα. Στους όρους χρήσης του AppleCare Pack που πήρα μαζί με το νέο μου MacBook (2.4GHz, white) το Σάββατο από το Λονδίνο έγραφε πως η εγγύηση ισχύει και για μεταβίβαση του υπολογιστή από τον αρχικό αγοραστή σε άλλον, αρκεί να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Για σιγουριά όμως ας τους κάνει μια ερώτηση (ας τους πει πως θα το κάνει δώρο και να ρωτήσει τι γίνεται με την εγγύηση σε αυτή την περίπτωση). Ακριβώς το ίδιο θα πάρω κι'εγώ απο το Αμέρικα και ελπίζω μέχρι τότε να μην έχει ανέβει το δολάριο (ελπίζω να πέσει και ακόμα λίγο..) Με σημερινή ισοτιμία πάντως μου βγαίνει στα 834?. Τζάμπα πράμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.