Προς το περιεχόμενο

Max Payne

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
όταν έπαιζα το παιχνίδι(το 1ο τότε) ονειρευόμουν να βγει και σε ταινία,αλλά τότε ήμουν μικρός και αθώος και δεν ήξερα πόσο εύκολο είναι να καταστρέψουν κάτι τέλειο(aka Hollywood). :P

Απ'όταν έκαναν την ταινία Wing Commander, έχοντας χειρότερους Kilrathi και cast από Wing Commander III / IV (τα games, τα οποία ήταν ταινίες από μόνα τους, το Prophecy εξαιρείται, για μένα δεν υπήρξε ποτέ WC V :P), αν το παιχνίδι είναι κινηματογραφικό, δεν θέλω να το βγάζουν σε ταινία, γιατί standard θα το σφάξουν σε αρκετά σημεία.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
στο imdb έχει 6,6 και βλέπω πέφτει με τον ρυθμό που θα έπεφτε ο βatman αν τα έβαζε με τον ironman :D, δε ξέρω αν την δω σινεμά αλλα ίσως την δω

Θα αστειευεσαι. He wouldn't stand a chance, ζωντανο θα τον ετρωγε

Δημοσ.
στο imdb έχει 6,6 και βλέπω πέφτει με τον ρυθμό που θα έπεφτε ο βatman αν τα έβαζε με τον ironman :D, δε ξέρω αν την δω σινεμά αλλα ίσως την δω

Ας γελάσω δυνατά.. ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ.. Iron Man Vs Dark Knight? Με καμια παναγία να νικούσε ο τενεκεδάνθρωπος.. Καταρχήν είχε εναν αρκετά δυνατό Villain η ταινία(Dark Knight) και όχι κατι ταλιμπανέζους με έναν μπούλη απο πίσω(Iron Fag).. Η ταινία είχε επικούς διαλόγους.. "Kill you? I don't want to kill you! What would I do without you? Go back to ripping off mob dealers? No, no, you... YOU COMPLETE ME." - Joker

• Moderators
Δημοσ.

Ok. Η ταινία έχει τα χάλια της. Ειδικά αν έχει παίξει κάποιος το παιχνίδι. Αλλιώς (αν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί με το παιχνίδι) υποθέτω ότι σε (ορισμένες) στιγμές το οπτικό αποτέλεσμα (και μόνο) είναι καλό. Σε καμιά περίπτωση, ωστόσο, η ταινία δεν θα πρέπει να είναι ενδεικτική για το τι θα πρέπει να περιμένει κανείς από το πρωτότυπο παιχνίδι. Καμιά σχέση λέμε.:mad:

Η ιστορία έχει γίνει αχταρμάς. Ίσως για να κρατήσουν την ταινία σε απλά επίπεδα, αλλά

κατέληξαν κυριολεκτικά με το πιο κλισέ σενάριο που παίζει αυτή τη στιγμή σε ταινίες του είδους. Εντάξει και το παιχνίδι δεν είχε και το πιο πρωτότυπο σενάριο ever, αλλά είχε βρει έξυπνους τρόπους να το εξιστορήσει, να δώσει έμφαση εκεί που πρέπει, να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και να πρωτοτυπήσει με το δεδομένο υλικό στα σωστά σημεία.

Γυρνώντας στην ταινία...η σκηνοθεσία είναι όπου φυσάει ο άνεμος, λες και ασχολήθηκε κάποιος με πολλαπλή προσωπικότητα, γιατί συνεχώς φαίνεται να είναι αναποφάσιστη στο τι πρέπει να τονίσει ενώ σε στιγμές δείχνει να αποφεύγει τους ομιλούντες ηθοποιούς(!)

Πολλοί ρόλοι από το παιχνίδι εξαφανίστηκαν, άλλοι αλλοιώθηκαν, το bullet time όπως υλοποιήθηκε (και όπου) ήταν αισχρό, ατμόσφαιρα δεν υπάρχει, και οι ερμηνείες δύσκολα πείθουν ότι μιλάμε για άτομα που ζητάνε εκδίκηση.

Χαρακτηριστικές τοποθεσίες από το παιχνίδι έχουν παραμείνει, και 3-4 χαρακτήρες, όπως και κάποια checkpoints από το original σενάριο.

Ένα σεναριακό/σκηνοθετικό εύρημα υπάρχει σε όλη την ταινία (

Αυτό με τις Valkyr-ιες/παραισθήσεις από το Valkyr

και αυτό λειτουργεί με τόσο λάθος τρόπο, που είτε μπερδεύει, είτε περνάει εντελώς λάθος μήνυμα (αν προσπαθεί) είτε θα ήταν καλύτερα χωρίς αυτό εξ'άρχής.

Στο πως συνδέονται όλα αυτά κρύβεται η συνταγή της άθλιας αρπαχτής. :eek:

Δημοσ.
1. Μπουλετ Ταιμ

2. Μονα Σαξ

3. Πιστολιδι με Βουτια

4. Voice over(αν καταλαβα καλα)

5. Eκεινο το γαματο πορτοκαλι οπλο που εσπερνε που ηταν τεραστιο και σημαδευε η Μονα Σαξ στο 2 απο μια ταρατσα?

Ενταξει, ακυρη φατσα ο Μαρκυ Μαρκ αλλα...Μαξ Πεην. Δλδ...Μαξ Πεην τι να λεμε

Νομίζω λεγόταν Dragunov ή κάπως έτσι. (σίγουρα σε καταληξη "-οφ" τέλειωνε, οι τρεις πρώτες μπορέι να είναι οτιδήποτε άλλο!)

Το θυμάμαι κι εγώ. Πολύ σούπερ όπλο με βόλεψε πολύ...:-D

Κι η κάβλα είναι ότι έσφαζες κάτι τύπους εκέι στο νταμάρι (ότι ήτανε) με εξαιρετική ακρίβεια από το εξαιρετικό ααυτό οπλάκι και μάλιστα με την γκομενάρα! :devil:

-----Προστέθηκε 29/10/2008 στις 05 : 33 : 26-----

Κι ένα αστείο spoiler για το Pax Payne 2. (PC game)

Max Payne 2 in 60 Seconds

:-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

’λλη μια epic phail ταινία που αψήφησε το original σενάριο του game και απλά failed...ειδικά στην σκοινί με τον Sucre δεν ξέρω τι τρόμαξε πιο πολύ τον Max...η μαχαιρα η ο ιδρώτας του?!?

Βασικά η ταινία έχει τελειώσει εδώ και πόση ώρα και ακόμα περιμένω να δω πιστολίδι...whatever ας δω Wanted HD και να γουστάρω λίγο..Max Failure...

Δημοσ.

Την είδα και εγώ επιτέλους σήμερα την ταινία.

Πιστεύω πως σαν ταινία, είναι μια χαρα. Όχι κατι το σπουδαίο, αλλα ούτε και κάτι τελείως τραγικό.

ΑΝ όμως, ήσουν/είσαι φαν των game, τότε ναι, δυστυχώς είναι απογοήτευσει η ταινία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...