Panahs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 ...μια ακαθόριστα αθέλητη χλαπάτσα δηθενιάς... Δεν έχω δει την ταινία, αλλά εντάξει... ο τύπος απλά έγραψε!
porco_rosso21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2008 τελικα,σε σποιλερ,αυτες οι μλκιες που πετανε,τι ειναι?
af8artos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 θα πάω να το δώ μάλλον σήμερα, αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως για μερικούς είναι σούπερ και πως για άλλους έκτρωμα, είπαμε διαφορετικά γούστα αλλά τόσο χαοτική διαφορά?
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 τελικα,σε σποιλερ,αυτες οι μλκιες που πετανε,τι ειναι? Είναι βαλκυρίες.
PavelX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Κριτικη απο mftm.blogspot.com "Η υπερστυλιζαρισμένη κινηματογραφικότητα που κουβαλάει ο Max Payne ως παράδοση στα video games, στα όχι και τόσο ικανά να τη χειριστούν χέρια του Moore, μετατρέπεται οριακά σε παρωδία, που πλακώνει την ταινία του με μια ακαθόριστα αθέλητη χλαπάτσα δηθενιάς, που επιδεινώνεται απʼ την ανεπάρκεια του σεναριογράφου του να χειριστεί την αντίστοιχη noir κληρονομιά του χαρακτήρα και να απαλύνει το χάλι με πλοκή που να σέβεται τα νήματά της, ή έστω, ατάκες που να δικαιολογούν τους χαρακτήρες ως υπάρξεις βάθους μεγαλύτερου της flat οθόνης που παίζεις το video game, αν δεχτείς ότι η χλαπάτσα που έφτιαξαν, είναι γιατί την είχαν επιλέξει. Το πιο εύκολο τοτέμ για τα προβλήματα της ταινίας, είναι το κυνήγι που ρίξαν για το PG 13, που απʼ τη μία προκάλεσε το παράδοξο ο Max Payne να μοιράζει λιγότερο μολύβι απʼ τον Πράκτορα 47 του Hitman (2007) (την ώρα που το θεωρητικά βέλτιστο στα αντίστοιχα παιχνίδια, ήταν το ακριβώς αντίθετο) κι απʼ την άλλη κράτησε τις εμφανίσεις της Kurylenko σε επίπεδα teaser για τα κοστούμια της στο Quantum of Solace (2008), αλλά στην πραγματικότητα, ο Max Payne (2008) είναι, δια του αντιθέτου, κλασικό παράδειγμα του πόσο εποικοδομητικό μπορεί να είναι το να έχεις κάποιον (παραγωγό) πάνω απʼ το κεφάλι σου, να (ξέρει να) σου λέει πότε αυτά που κάνεις, δε βγάζουν απολύτως κανένα νόημα." Αυτός που έγραψε την κριτική υποθέτω πως δεν του έμαθαν ότι παράγραφος > 1 πρόταση. Κάθε παράγραφος είναι μια πρόταση; wtf?
sheik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Ναι παντα το κανει αυτο ο συγκεκριμενος. Αν πας στο blog του θα διαπιστωσεις οτι εχει εναν ιδιαιτερο τροπο γραφης και πολλες φορες δυσκολευεσε να διαβασεις ανετα. Παρ'ολα αυτα συμφωνω με τις περισσοτερες κριτικες του,ο τροπος που γραφει και αυτα που λεει ειναι κορυφαια
KaizerSoze Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχει μια κατηγορια ανθρωπων που το κανει γιατι πιστευει οτι αυτο τους κανει γαματους και κουλ και μια αλλη που το κανει γιατι οντως το χρειαζεται Η διαφορα ειναι οτι ενω η 2η το κανει αυθορμητα και αρα μονο οταν το χρειαζεται, η 1η το κανει συνεχεια αφου δεν ξερει πως να το διαχειριστει(καλη ωρα...)
Dark Dominion Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2008 Επίσης ο συγκεκριμένος σβήνει τα comments όταν αυτά δεν συμφωνούν με τις κριτικές του.
KilliK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 τον κριτικό του MAD μου θυμίζει μηπως ειναι ο ιδιος; διοτι ο φραγκουληυς συνεργαζεται και με το ενλογω μπλογκ.για να το τσεκαρω.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Την είδα και γω χθες με παρέα. Καλή ταινία,άλλα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Κατ'αρχάς ο Mark Wahlberg δε ταίριαζε τόσο στο ρόλο του Max,άλλα το παραβλέπουμε. () Τα σκηνικά,τα εφέ και το όλο στήσιμο και ύφος της ταινίας ήταν πετυχημένο,και καταφέρνει να προσεγγίσει σε μεγάλο βαθμό το αντίστοιχο του παιχνιδιού. Οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ταινίας ήταν σωστά διαλεγμένοι,με μοναδική ίσως εξαίρεση τον ludacris στο ρόλο του officer Bravura. Απο ηχητικής άποψης η ταινία ήταν οκ,και με πολύ καλό soundtrack. Σε γενικές γραμμές είναι απολαυστική ταινία,και σίγουρα δεν συμμερίζομαι την άποψη του φίλου μας που παροτρύνει να μείνετε μακριά απ'αυτή τη ταινία.
Praetorianos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Είδα κι εγώ την τανία την Παρασκευή και μου φάνηκε αρκετά καλή για ταινία αλλά επειδή έχω παίξει και το παιχνίδι πάω στοίχημα ότι την αφήνει έτη φωτός πίσω και σε θέμα σεναρίου (που ανάθεμα κι αν το κατάλαβε κάποιος αν δεν έχει δει το παιχνίδι) αλλά και σε αίσθηση. Οι βλακειούλες που με χάλασαν ήταν 1ον) πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου. Δηλαδή δεν θυμάμαι το max payne να είχε τόσους μαύρους πρωταγωνιστές, που βρέθηκαν όλοι αυτοί στην ταινία? 2ον) Περίμενα την Mona Sax μια κουκλάρα, ένα απίστευτο μελαχροινό θηλυκό και αντ' αυτού είδα μια μέτρια κοπελίτσα που προσπαθούσε να το παίξει και καλά σκληρή. 3ον) Πολλές παρασπονδίες στο σενάριο αλλά ας όψεται που θέλησαν να μεταφέρουν το game στον cinema. Και τώρα ένα νέο που θα σας συγκλονίσει όλους. Στο τέλος μετά τους τίτλους παίζει ένα διλεπτο βίντεο που αφήνει τρελές υπόνοιες για 2η συνέχεια. Όλη η αίθουσα είχε αδειάσει, είχαν ανάψει τα φώτα, είχαν εισβάλλει οι καθαρίστριες και μεις με άλλα 2 άτομα περιμέναμε. Μας κοιτάνε καλά καλά οι καθαρίστριες συνέχιζαν την δουλειά τους, τα φώτα και οι πόρτες ακόμα ανοιχτές, ώσπου μετά από κάμποσοι ώρα τελειώνουν τα credits και συνεχίζει ένα μικρό βιντεάκι (χωρίς υπότιτλους) που συνεχίζει για λίγο την ταινία. Το βιντεάκι imo δεν αξίζει να το περιμένεις τόση ώρα Το valkyr πράσινο δεν ήτανε στο παιχνίδι?
slipknot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχω πάει να την δω ακόμα,για Τρίτη το κόβω.Γενικά στο imdb έχει καλή βαθμολογία σχετικά,αν και είναι νωρίς ακόμα.Επιφυλάσσομαι για την ταινία,μιας και όταν έπαιζα το παιχνίδι(το 1ο τότε) ονειρευόμουν να βγει και σε ταινία,αλλά τότε ήμουν μικρός και αθώος και δεν ήξερα πόσο εύκολο είναι να καταστρέψουν κάτι τέλειο(aka Hollywood).
Exoskeletor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 στο imdb έχει 6,6 και βλέπω πέφτει με τον ρυθμό που θα έπεφτε ο βatman αν τα έβαζε με τον ironman , δε ξέρω αν την δω σινεμά αλλα ίσως την δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.