Προς το περιεχόμενο

Max Payne

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτιμω πολυ τον Wahlberg σαν ηθοποιο (ποιος να το περιμενε απ τον marky mark...) αλλα ρε παιδια πολυ ακυρος και baby face για max pain. Δεν μου κολλαει καθολου. Επισης θεωρω πως το video game κουβαλαει αρρωστιλα που θα μπορουσε να δωσει μια καλη ταινια. Ασχετο που θα παρουν το υλικο οι blockbusterαδες και θα βαλουν τον pain να πολεμαει με το σατανα ουφο και βουρδουλακες και αλλα ακυρα και εφετζιδικα να πουμε.

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι στο παιχνιδι ο χαρακτηρας baby shitty face ειχε και την εκανε την δουλεια του. του ταιριαζει ο ρολος. δες το we own the night και θα δεις γιατι

Δημοσ.
γιατι στο παιχνιδι ο χαρακτηρας baby shitty face ειχε και την εκανε την δουλεια του. του ταιριαζει ο ρολος. δες το we own the night και θα δεις γιατι

Σωστότατος.Όπως επίσης και στο Shooter.

Δημοσ.

Σωστος. Συμφωνω απολυτα. Πιστευω ειναι καλη επιλογη... Θα το μαθουμε συντομα ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

2 exlusive κλιπάκια από την ταινία από το Latinoreview.com:

http://www.latinoreview.com/news/exclusive-max-payne-film-clips-5504

Επίσης στο επίσημο site -που είναι αρκετά καλοφτιαγμένο- υπάρχει ένα ενδιαφέρον Graphic novel (προφανώς απευθύνεται στους fans του παιχνιδιού το οποίο έκανε εκτεταμμένη χρήση graphic novels για να αφηγηθεί κομμάτια από την πλοκή του... (προσοχή: περιέχει σκηνές από την ταινία και κατα κάποιον τρόπο "sets the mood")

P.S. PG13 Τελικά :/

• Moderators
Δημοσ.

Το είδε κανείς; Αν βρω χρόνο, λέω να πάω σήμερα να το δω.

Οι πρώτες κριτικές που διάβασα δεν ήταν καλές ωστόσο. (Και κάτι διάβασα για παντελή απουσία του music theme ή μουσικής από το παιχνίδι και αναφοράς στη Remedy :/ )

Δημοσ.

Παιδια με το χερι στην καρδια ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ απο αυτη την UBER-ΠΑΠΑΡΙΑ!

Απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει,τεραστια ΦΟΛΑ.

Ειδικα αν ειστε φαν των ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ παιχνιδιων,θα απογοητευτειτε ακομα περισσοτερο.

Τσαμπα 7 ευρω..

Δημοσ.

*Κάνω ξερό c/p το post μου από άλλο φόρουμ, γιατί πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορώ να σχολιάσω:

...Μόλις γύρισα από το Max Payne..

Ήμουν προετοιμασμένος για όλα. Το αποτέλεσμα?

Η ταινία ΤΑ ΣΠΑΕΙ.

Ναι, έγιναν κάποιες μικροαλλαγές στο σενάριο του παιχνιδιού για την εξυπηρέτηση της εξέλιξής της (κρατάει πολύ λιγότερο από το παιχνίδι προφανώς), αλλά είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. Γύρισα σπίτι με μια αδημονία να ξαναεγκαταστήσω τα Max Payne.

Μην τη χάσετε για κανένα λόγο.

8.5/10...

Δημοσ.
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ. Γύρισα σπίτι με μια αδημονία να ξαναεγκαταστήσω τα Max Payne.

Κι εγω,αλλα για αλλο λογο.Μηπως και ξεχασω την ταινια...

Στη δικη μου προβολη,5-6 ατομα εφυγαν κιολας κανα μισαωρο πριν το τελος...:devil:

Τεσπα γουστα ειναι αυτα,αλλα μη πειτε οτι δεν σας προειδοποιησα...

Κριτικη απο mftm.blogspot.com

"Η υπερστυλιζαρισμένη κινηματογραφικότητα που κουβαλάει ο Max Payne ως παράδοση στα video games, στα όχι και τόσο ικανά να τη χειριστούν χέρια του Moore, μετατρέπεται οριακά σε παρωδία, που πλακώνει την ταινία του με μια ακαθόριστα αθέλητη χλαπάτσα δηθενιάς, που επιδεινώνεται απʼ την ανεπάρκεια του σεναριογράφου του να χειριστεί την αντίστοιχη noir κληρονομιά του χαρακτήρα και να απαλύνει το χάλι με πλοκή που να σέβεται τα νήματά της, ή έστω, ατάκες που να δικαιολογούν τους χαρακτήρες ως υπάρξεις βάθους μεγαλύτερου της flat οθόνης που παίζεις το video game, αν δεχτείς ότι η χλαπάτσα που έφτιαξαν, είναι γιατί την είχαν επιλέξει.

Το πιο εύκολο τοτέμ για τα προβλήματα της ταινίας, είναι το κυνήγι που ρίξαν για το PG 13, που απʼ τη μία προκάλεσε το παράδοξο ο Max Payne να μοιράζει λιγότερο μολύβι απʼ τον Πράκτορα 47 του Hitman (2007) (την ώρα που το θεωρητικά βέλτιστο στα αντίστοιχα παιχνίδια, ήταν το ακριβώς αντίθετο) κι απʼ την άλλη κράτησε τις εμφανίσεις της Kurylenko σε επίπεδα teaser για τα κοστούμια της στο Quantum of Solace (2008), αλλά στην πραγματικότητα, ο Max Payne (2008) είναι, δια του αντιθέτου, κλασικό παράδειγμα του πόσο εποικοδομητικό μπορεί να είναι το να έχεις κάποιον (παραγωγό) πάνω απʼ το κεφάλι σου, να (ξέρει να) σου λέει πότε αυτά που κάνεις, δε βγάζουν απολύτως κανένα νόημα."

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...