De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Το Trailer δεν μου άρεσε και πολύ!Όπως είπαν και μερικοί άλλοι αυτά τα πουλιά τη ρόλο βαράνε? Λογικά θα είναι μέρος των παραισθήσεων του Μax...Θυμάστε στο παιχνίδι τα όνειρα..Απλά κάνουν μερικές αλλαγές για να μην πατάει τελειώς πάνω στο παιχνίδι.Αλλά εγώ θέλω να δώ τον τυπά τoν ψυχωτικό με τις ατάκες "thE flESh of FAllen Angelzzz" :lol:
V for Vagelis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ναι, λογικά πρόκειται για παραισθήσεις που προκαλεί η ουσία "Valkyr". Στο trailer δείχνει σε κάποιο σημείο έναν τυπά να φτιάχνεται με κάτι χάπια, νομίζω είναι στην οροφή ενός κτηρίου και ουρλιάζει. Κατά τ' άλλα μια χαρά μου φαίνεται, γενικά φαίνεται ότι έπεσε σωστή δουλειά και ότι οι παραγωγοί έχουν ασχοληθεί με το παιχνίδι. Πάλι καλά που δε τη πρόλλαβε ο Uwe Boll να λέτε.
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Καλές εντυπώσεις γενικά από το trailer. Όσο προχωράει γίνεται και καλύτερο, πιο ατμοσφαιρικό. Μεταδίδει λίγο από τον κόσμο των Max Payne. Κάτι μου λέει ότι δεν έπρεπε να το δώ, γιατί τώρα θα χάσουν την μαγεία τους κάποιες (ελπίζω όχι όλες οι καλές) σκηνές... . Τέσπα, δεν θα δω τα επόμενα. Δεν με χάλασε ο Wahlberg σαν Max Payne. Αλλά στο voice over, είναι έντονα φανερό πως καταβάλει προσπάθεια για να ακουστεί πιο μπάσος (και να πλησιάσει το voice over του James McCaffrey) και σε σημεία αποτυχαίνει παταγωδώς (και προκαλεί γέλοιο). Δεν νομίζω να το κάνουν pg13. Νομίζω ότι το trailer δε δείχνει τέτοα πρόθεση....
Barret Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 'Max (Wahlberg) is forced to battle enemies beyond the natural world' Δηλαδή ίσως υπάρχει και κάποιο μεταφυσικό στοιχείο στην ταινία. Εμένα αυτοι οι άγγελλοι / πουλιά μου θύμισαν λίγο το constantine!!! Χωρίς να τρελάθηκα πάντως, δέν μου φαίνεται και τελείως μούφα. Ωραία ατμόσφαιρα γενικά!
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ελπιζω να μην εχει δαιμονες κ μλκιες,γτ ελεος μετα....
Ogami Itto Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Mila Kunis and Olga Kurylenko as the Sax sisters...
4saken Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Αλλά εγώ θέλω να δώ τον τυπά τoν ψυχωτικό με τις ατάκες "thE flESh of FAllen Angelzzz" :lol: Τι παλικαρι....ειχα χεστει πανω μου...μακραν η πιο ατμοσφαιρικη πιστα... Ragna Rock....
slipknot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Είναι μόνο ένα trailer αλλά δεν ξετρελάθηκα.Ωραία ατμόσφαιρα γενικά,το bullet time φαίνεται ωραίο αλλά τα φτερωτά όντα και ο Ludacris στο cast με προβληματίζουν.
Exoskeletor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 http://maxpaynethemovie.com/US/index.html Is this the Payne residence?
Coma_Black Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Το καταραμένο πουκάμισο που είναι"?? Ήταν το σήμα κατατεθέν του Max να πούμε.. τεσπά δεν θα κρίνω μια ταινία απο τα ρούχα.. καλη φαίνεται.
Exoskeletor Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 μια νεα εκδοση του trailer: http://www.apple.com/trailers/fox/maxpayne/ οσο παει μαρεσει και περισσοτερο
Kasrith Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Το trailer με ενθουσιασε, και το περιμενω πως και πως... Αν και δεν νομιζω να κρατησει η ταινια το .. "noir effect" των παιχνιδιων, το οποιο ειναι αυτο που εκανε το παιχνιδι τοσο ξεχωριστο. Αντε να δουμε... Ελπιζω να μην ειναι τελικα pg-13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.