Προς το περιεχόμενο

Max Payne

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το Trailer δεν μου άρεσε και πολύ!

Όπως είπαν και μερικοί άλλοι αυτά τα πουλιά τη ρόλο βαράνε?

Λογικά θα είναι μέρος των παραισθήσεων του Μax...Θυμάστε στο παιχνίδι τα όνειρα..Απλά κάνουν μερικές αλλαγές για να μην πατάει τελειώς πάνω στο παιχνίδι.Αλλά εγώ θέλω να δώ τον τυπά τoν ψυχωτικό με τις ατάκες "thE flESh of FAllen Angelzzz" :lol::lol:

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, λογικά πρόκειται για παραισθήσεις που προκαλεί η ουσία "Valkyr". Στο trailer δείχνει σε κάποιο σημείο έναν τυπά να φτιάχνεται με κάτι χάπια, νομίζω είναι στην οροφή ενός κτηρίου και ουρλιάζει.

Κατά τ' άλλα μια χαρά μου φαίνεται, γενικά φαίνεται ότι έπεσε σωστή δουλειά και ότι οι παραγωγοί έχουν ασχοληθεί με το παιχνίδι. Πάλι καλά που δε τη πρόλλαβε ο Uwe Boll να λέτε.

• Moderators
Δημοσ.

Καλές εντυπώσεις γενικά από το trailer. Όσο προχωράει γίνεται και καλύτερο, πιο ατμοσφαιρικό. Μεταδίδει λίγο από τον κόσμο των Max Payne.

Κάτι μου λέει ότι δεν έπρεπε να το δώ, γιατί τώρα θα χάσουν την μαγεία τους κάποιες (ελπίζω όχι όλες οι καλές) σκηνές... . Τέσπα, δεν θα δω τα επόμενα.

Δεν με χάλασε ο Wahlberg σαν Max Payne. Αλλά στο voice over, είναι έντονα φανερό πως καταβάλει προσπάθεια για να ακουστεί πιο μπάσος (και να πλησιάσει το voice over του James McCaffrey) και σε σημεία αποτυχαίνει παταγωδώς (και προκαλεί γέλοιο).

Δεν νομίζω να το κάνουν pg13. Νομίζω ότι το trailer δε δείχνει τέτοα πρόθεση....

Δημοσ.

'Max (Wahlberg) is forced to battle enemies beyond the natural world'

Δηλαδή ίσως υπάρχει και κάποιο μεταφυσικό στοιχείο στην ταινία. Εμένα αυτοι οι άγγελλοι / πουλιά μου θύμισαν λίγο το constantine!!!

Χωρίς να τρελάθηκα πάντως, δέν μου φαίνεται και τελείως μούφα. Ωραία ατμόσφαιρα γενικά!

Δημοσ.
Αλλά εγώ θέλω να δώ τον τυπά τoν ψυχωτικό με τις ατάκες "thE flESh of FAllen Angelzzz" :lol::lol:

Τι παλικαρι....ειχα χεστει πανω μου...μακραν η πιο ατμοσφαιρικη πιστα...

Ragna Rock....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι μόνο ένα trailer αλλά δεν ξετρελάθηκα.Ωραία ατμόσφαιρα γενικά,το bullet time φαίνεται ωραίο αλλά τα φτερωτά όντα και ο Ludacris στο cast με προβληματίζουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το καταραμένο πουκάμισο που είναι"?? Ήταν το σήμα κατατεθέν του Max να πούμε.. τεσπά δεν θα κρίνω μια ταινία απο τα ρούχα.. καλη φαίνεται.

Δημοσ.

Το trailer με ενθουσιασε, και το περιμενω πως και πως... Αν και δεν νομιζω να κρατησει η ταινια το .. "noir effect" των παιχνιδιων, το οποιο ειναι αυτο που εκανε το παιχνιδι τοσο ξεχωριστο. Αντε να δουμε...

Ελπιζω να μην ειναι τελικα pg-13

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...