Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για αγορα laptop.

meganium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι. Καλη σαρακωστη και χρονια πολλα.

Σκεφτομαι να αγορασω το πρωτο μου laptop. Βρηκα ενα για το οποιο θα ηθελα την γνωμη σας.

Το μοντελο ειναι αυτο: Acer Aspire 5920G-934G32Bn

Σας παραθετω και ενδεικτικη σελιδα: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1074695

Ακουω γνωμες πανω σε αυτο ή αν εχετε καποιο αλλο κατα νου πειτε το (οπως ειπα ειναι η πρωτη μου αγορα laptop).

Δεν τρελαινομαι τοσο για παιχνιδια, αλλα παιζω καποια.

Κυριως Internet και εργασιες και το κυριοτερο ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ. Για αυτο δεν σκεφτομαι για καποιο μεγαλυτερο (π.χ. 17''....).

Δημοσ.

Αν και το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ καλό δεν παύει να είναι Acer με ότι αυτό συνεπάγεται, οπότε θεωρώ ότι εφόσων διαθέτεις ένα τέτοιο ποσό για αγορά φορητού καλύτερα να στραφείς στο Dell XPS M1530. Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα στο σχετικό θέμα.

Πάντως είναι αντιφατικό να γράφεις ότι σε ενδιαφέρει η αυτονομία και την ίδια στιγμή να κοιτάς σε φορητό "τέρας" 15,4'' με ισχυρή αυτόνομη κάρτα γραφικών.

Ισως θα ήταν ακόμα καλύτερα να κάνεις μια σύνθεση για το XPS M1330 που είναι 13.3'' και μπορεί να ταιριάζεί περισσότερο στις πραγματικές σου ανάγκες.

Δημοσ.

επειδή ψάχνω κι εγώ για laptop και είδα και το acer που λες, παρατήρησα το εξής:αν ψάξεις το μοντέλο στο google ,αντί να σου βγάλει αποτελέσματα σε κάποια αντιπροσωπεία πχ. Ελλάδας ή Αγγλίας ή Ιταλίας, σου βγάζει μόνο ελληνικά καταστήματα (πλαίσιο και eshop) και αντιπροσωπεία Ταιλάνδης!!!!:confused::confused:

Trial version μου μυρίζει η δουλειά, αλλά είναι φοβερά τα χαρακτηριστικά του laptop!Αν ήταν και αξιόπιστο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...