ntg1980 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Έχω τα Windows Vista Ultimate 64bit σε OEM edition! Δυστυχώς τα είχα εγκαταστήσει πριν περίπου 4 μήνες σε ένα laptop το οποίο όμως δεν χρησιμοποιώ άλλο εδώ & καιρό, γιατί γενικά τα'φτυσε... Τώρα έχω αγοράσει ένα PC που έχει προεγκατεστημένα τα Vista Home Premium 32bit, αλλά καθότι έχω επεξεργαστή Intel Core 2 quad, σκέφτηκα να βάλω τα Ultimate 64 πάνω! Θα υπάρξει πρόβλημα λόγω του οτι πρόκειται για OEM έκδοση & έχουν ήδη εγκατασταθεί παλιότερα σε άλλο σύστημα? Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω format χωρίς να είμαι βέβαιος και βλέπω πως σε διάφορα topics κάποιοι γράφουν πως δεν υπάρχει πρόβλημα & κάποιοι γράφουν πως υπάρχει...
sarakinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Στα XP που ξέρω τουλάχιστον..τους παίρνεις τηλ για να πεις ότι ο κωδικός ενεργοποίησης δεν δουλεύει και σου δίνουν άλλον..αν σου πούν τίποτα πες ότι άλλαξες υπολογιστή ή ότι έκανες αναβάθμηση...δεν θέλω να σε πάρω και στον λεμό μου ,πάντως με τα γνήσια XP που έχα το έκανα αυτό 3 φορές με κανένα πρόβλημα..απλώς με ρωτούσε ο υπάλληλος αν τα έχω κάνει setup σε άλλο υπολογιστή κια του έλεγα έκανα αναβάθμηση..
georgep800 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Στα XP που ξέρω τουλάχιστον..τους παίρνεις τηλ για να πεις ότι ο κωδικός ενεργοποίησης δεν δουλεύει και σου δίνουν άλλον..αν σου πούν τίποτα πες ότι άλλαξες υπολογιστή ή ότι έκανες αναβάθμηση...δεν θέλω να σε πάρω και στον λεμό μου ,πάντως με τα γνήσια XP που έχα το έκανα αυτό 3 φορές με κανένα πρόβλημα..απλώς με ρωτούσε ο υπάλληλος αν τα έχω κάνει setup σε άλλο υπολογιστή κια του έλεγα έκανα αναβάθμηση.. Για να καταλάβω καλύτερα...ποια η διαφορά να κάνεις format στο pc όπου είχες ήδη εγκατεστημένα τα windows και να τα περάσεις ξανά, απο το να τα εγκαταστήσεις και σε ένα δεύτερο pc; Και στις δύο περιπτώσεις ενεργοποίηση θέλει. Πως μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι πρόκειται για διαφορετικό pc;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.