Alkis29 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια.. Πήρα πρόσφατα μια ATI 3700HD και έχω συνδέσει το PC εκτός από το 22" monitor μου και σε μια LCD TV Samsung. Το πρόβλημα μου είναι οτι πριν με την NVIDIA 8800 που είχα μπορούσα να εναλάσω τις εξόδους μέσα από το NVIDIA panel από το monitor στην LCD (Single display mode). Τώρα με την ATI μου δίνει την επιλογή Clone mode (δηλαδή εικόνα και στις 2 οθόνες ταυτόχρονα που δεν θέλω...) ή extend (δηλαδή μια εικόνα και στις 2 οθόνες..) . Δεν υπάρχει single display mode και να μπορώ να εναλάσω στην ATI ???? Σε clone mode το PowerDVD δεν μπορεί να παίξει blue-ray που θέλω.... Thanks για την βοήθεια !
liopyr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Φίλε Ati 3700 δεν νομίζω πως υπάρχει... Πού την βρήκες? Και γιατί έβγαλες την 8800 και έκανες υποβάθμιση?
Alkis29 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Οκ παιδιά το βρήκα πως γίνεται....έφτιαξα και profil για να εναλάσω...και η κάρτα είναι η ATI 3870....thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.