johnfocus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Για δες και αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700347 εχω το 500 enermax και ειναι τελειως αθορυβο.Πιστευω οτι υπερτερει του seasonic γιατι πριν λιγο καιρο ημουν και εγω σαυτο το διλημα
liopyr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 H liberty είναι η σειρά που λερώνει λίγο το κούτελο της Enermax...
alestr9s Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 alestr9s, μη σου πώ οτι θα έχουμε την ίδια ακριβώς μονάδα αν εξαιρέσεις τις μνήμες σου,αλήθεια τους δίσκους σου τους έχεις σε raid? Τους δίσκους δεν τους έχω σε Raid... Σκεφτομαι όμως να τους κάνω Raid 0... Για το τροφοδοτικό (αφού είσαι αποφασισμένος να δώσεις τόσα λεφτά) πήγαινε αβλεπή σε seasonic... Καλύτερα ποιότητα παρά 100watt παραπανίσια... Και όπως σωστά είπε και ο φίλος αυτή η wattοmania είναι trend τελείως... εδώ τα 650 και μου φαίνονται αχρείαστα.. πόσο μάλλον κάτι 750-800άρια.. Δλδ τι θα βάλεις πάνω? 15 σκληρούς??? [offtopic] Τι μνήμες σκέφτεσαι να βάλεις?? Πάντως αυτό που χαίρομαι περισσότερο στο νέο το pc (καλά.. εκτός του τετραπύρηνου και της τρελής GTS) είναι το κουτί και η οθόνη... Οθόνη απίστευτα χρώματα (οι 22 ίντσες είναι άλλο sex και μη σκεφτείς ότι θα είναι πολύ μεγάλη.. Its just the right size) και το κουτί έχει πολύ καλό airflow, αψεγάδιαστη ποιότητα, άψογη χωροταξία (μητρική ανάποδα, τροφοδοτικό στον πάτο) πολύ καλό σύστημα τοποθέτησης δίσκων και είναι και 10πόντους πιο μακρύ (το V1200 απ'το V1000) και -αν και midi- τα πράγματα μέσα είναι πολύ ευρύχωρα... Ααα είναι και κουκλί!!!! [/offtopic]
darknemus01 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Και εγώ για τα liberty εχω ακουσει οτι ειναι το μελανό σημείο της enermax, παραμένει φαβορί το seasonic η αλλιώς το πολυ κανα zalman (alestr9s μνήμες σκέφτομαι για τις cellshock τις 800αρες, κουτι μονο θα πάω στο thermaltake armor junior.Ομως αν έχεις 2χ500gb δίσκους, κρίμα δεν είναι να μην πας σε raid? )
yannis7777 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Πάντως αυτή τη μανία με τα πολλά watt δεν την έχω καταλάβει ακόμα Δεν είναι μανία φίλε μου μία γνώμη είπα καθώς πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον τα 650 ίσως να μην είναι αρκετά αν πας σε Crossfire ή SLI. Και από τη στιγμή που δίνεις τα 120, γιατί να μην πάρεις κάτι καλό στα 750...αυτό είπα χωρίς να σε υποχρεώνω να το κάνεις κιόλας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.