xalia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με τα dvd εγκατάστασης του leopard. έβαλα leopard στα macbook pro στη δουλειά και τα devl tools (gcc, ruby on rails....) εγκαταστάθηκαν κανονικά! το dvd ήταν το upgrade έβαλα leopard στο macbook στο σπίτι και δεν μπήκε τίποτα! το dvd ήταν το full! σημείωση κατά την εγκατάσταση του leopard δεν υπάρχει επιλογή για αυτά τα εργαλέια...το έχει προσέξει κανείς ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μήπως βλέπει το hardware και ανάλογα με τις δυνατότητές του, τα εγκαθιστά ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 το ποταπό macbook μου πληγώθηκε απίστευτα!!! την τετάρτη θα περάσω leopard σε ένα άλλο macbook pro και θα δω εκεί τι θα παίξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Στο install DVD κανονικά στο Optional Installs/Xcode Tools/XcodeTools.mpkg μπορείς να το εγκαταστήσεις εκ των υστέρων. Εγώ τα τρέχω κανονικά από το απλό macbook όμως τα έχω κατεβάσει από το site της apple (free download) αντί να τα βάλω από το DVD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Το χ11 λειτουργεί κανονικά; Γιατί μερικοί έχουν παράπονα και τα αντικαθιστούν με τα Χ11 του tiger. Και κάτι άσχετο. Εχει βάλει κανείς leopard σε ibook, να μου πει απόδοση. Σε ξένα φορουμ οι απόψεις διίστανται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Το χ11 λειτουργεί κανονικά; Γιατί μερικοί έχουν παράπονα και τα αντικαθιστούν με τα Χ11 του tiger. Και κάτι άσχετο. Εχει βάλει κανείς leopard σε ibook, να μου πει απόδοση. Σε ξένα φορουμ οι απόψεις διίστανται. σε ibook G4 βελτιώθηκε αρκετά η απόδοση του με τα leo. εξαρτάται τι ibook εννοείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boban Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Το τελευταίο G4 1.33 1GbRam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Κανένα πρόβλημα με το Χ11 εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.