Thanofski Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Προσφατα εκανα αιτηση για forthnet adsl 24 mbit.Μου εδωσαν το πακετο με το D-Link G624T Wi-Fi modem/router.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ειναι δυνατον να χρησιμοποιησω το ρουτερ αντι για το usb-modem Crypto F-200 για την συνδεση που εχω ενεργοποιημενη αυτη την στιγμη(μια 768) μιας και το f200 μου παρουσιαζει αρκετα προβληματα... Προσπαθησα στα γρηγορα να το συνδεσω αλλα επειτα απο ενα wizard/stepbystep που ετρεξα απο το cd του ρουτερ περνω ενα μηνυμα Connection failed κλπ.Δεν το εψαξα παραπανω μιας και δν ξερω και πολλα απο pc. Ευχαριστω εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 μπορεις κανονικα.απλα 8α συνδεσεις το dlink με την καρτα δικτυου και μετα 8α μπεισ 192.168.1.1 apo internet explorer και αστο το cd.
Thanofski Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 φιλε το καταφερα ετσι οπως μου πες αλλα το internet βασταει για κανα 10 λεπτο...μετα κοβεται η συνδεση δν ξερω γιατι....
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 to koveται τι σημανει?πεφτει το adsl πεφτει το ιντερνετ μηπως προβλημα με το ασυρματο?
Thanofski Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 κοβεται σημαινει διακοπτεται η συνδεση.Δεν το εχω με ασυρματο...Με το ethernet το εχω συνδεσει... Αν και παρατηρησα πως οταν συνδεομαι και αφησω ανοιχτη την σελιδα με την ip(192.168.1.1) το internet λειτουργει κανονικα...με το που κλεισω την σελιδα της ip κοβεται...Προς το παρων αφηνω ανοιχτη την σελιδα και κανω την δουλεια μου.Ελπιζω βεβαια να μην χρειαζεται αυτο οταν ενεργοποιηθει η καινουργια συνδεση...
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 δεν στεκει αυτο που λες να πρεπει να αφησεις την σελιδα ανοιχτη για να μην πεσει η συνδεση.εχω δει πολλα d-link και δεν το ειχα δει ποτε αυτο.
Thanofski Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 φιλε μου στεκει και παρα στεκει...μετα απο 3 μερες λειτουργιας αν εχω ανοιχτη την σελιδα της ip ολα ok,αν την κλεισω παει η συνδεση... Το μονο που μπορω να σκεφτω απο τις μπαρουφες που ξερω ειναι μηπως επειδη εχω βαλει σαν επιλογη Manual connection/dicconnection απο την διευθυνση της ip και επειδη χρησιμοποιω firefox και καθαριζονται ολα τα προσωπικα δεδομενα,cookies κλπ στο κλεισιμο μηπως χανει καμια επιλογη η καμια μλκια... Τελος παντων εφοσον δουλευει..παλι καλα
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 α.εγω α.νεο firmware β.θα ξανακανα τις ρυθμισεις απο τη αρχη να ειμαι σιγουρος οτι δεν εβαλα τιποτα λα8ος σχετικα με το on demand h nailed up connection keep alive κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.