kornilios21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα προχτές τo εν λόγω κινητό και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω όμως ένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να περάσω κανένα java game. Τα έχω στο pc (εννοείται ότι έχω τσεκάρει αν είναι συμβατά με το κινητό). Δε με αφήνει να αντιγράψω τα αρχεία jar στο κινητό (μέσω του usb καλώδιου με τη χρήση του LG PC Suite, που είχε στο πακέτο). Κάνω κάποιο λάθος; Υπάρχει άλλος τρόπος; Ευχαριστώ και καλή Σαρακοστή σε όλους
andr3as Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέσω Bluetooth από το PC στο κινητό (πρέπει να έχεις Bluetooth USB για να το κάνεις αυτό)...
kornilios21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέσω Bluetooth από το PC στο κινητό (πρέπει να έχεις Bluetooth USB για να το κάνεις αυτό)... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε andr3as !
kornilios21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Παιδια καταφερα να περασω τα games στο κινητο με bluetooth, τα εβαλε σε ενα φακελο "άλλα" ομως δεν παιζουν λεει "μη υποστηριζομενος τυπος αρχειου". Και τώρα;Μήπως υπάρχει κάποιο κόλπο ή κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω;
andr3as Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Τι κατάληξη έχουν τα αρχεία? Κανονικά έπρεπε να έχουν κατάληξη .jar
kornilios21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Τι κατάληξη έχουν τα αρχεία? Κανονικά έπρεπε να έχουν κατάληξη .jar Nαι φίλε μου jar είναι! Σόρυ που σε πρήζω,αλλά έχω ξενερώσει με αυτό το θέμα(και δεν βλέπω να ξέρει κάποιος άλλος να μου απαντήσει).
andr3as Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δεν παίζουν όλα ή κάποια από αυτά? Στο λέω αυτό γιατί εφόσον η συσκευή σου υποστηρίζει - Java MIDP 2.0 θα έπρεπε να παίζει όλα τα Java Games....
kornilios21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δεν παίζει κανένα από αυτά που έχω βάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.