_69_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Γεια σας θα ηθελα μια βοηθεια για μια οθονη που θελω να αγορασω. 22' απο e-shop, ειχα αποφασισει να παρω την SAMSUNG SYNCMASTER 2232BW αλλα διαβασα κατι για τα "PANEL" τι ειναι αυτο?.Εγω δεν ξερω απο αυτα αν μπορειται να με βοηθησετε?Αυτη η οθονη ειναι καλη? αξιζει? καμια αλλη να μου προτινετε στα ιδια λεφτα (μεχρι 310$).ευχαριστω!
Melinbonian Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 υπάρχουν τουλαχιστον 3,4 θέματα για την οθόνη αυτή. Αν κάνεις το κόπο και τα διαβάσεις θα σε βοηθήσει πολύ.
_69_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 τα χω διανασει manz απλα δεν καταλαβα τιποτα για αυτο ρωταω...και εκει που μπερδευτικα περισσοτερο ειναι που καποιος λεει πως η 2232BW εχει S panel παντα... δε καταλαβα και πολλα απο ολα που διαβασα... επισεις για games μου ειπαν να κοιταξω να χει 5 ms η ο8ονη μου...για movies 2 ms
Melinbonian Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Για τα ms έχω την εντύπωση ότι ειναι αναποδα, αλλά ούτως η άλλως κάτω από 5 είναι περίπου όλα το ίδιο. Δηλαδή διαφορά με το μάτι δε θα δεις. Οσο για τα πανελ, νομίζω οτι διαφέρουν μόνο στην 226BW και μόνο σε αυτή. Ας μιλησει και κανέναν πιο γνώστης όμως.
_69_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Οσο για τα πανελ, νομίζω οτι διαφέρουν μόνο στην 226BW και μόνο σε αυτή.Ας μιλησει και κανέναν πιο γνώστης όμως. να σαι καλα...αυτο 8ελω να μα8ω...αλλος κανεις να επιβαιβεωσει? κατα τα αλλα σαν 22΄' αξιζει αυτη??
silvester81 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 ολες ερχονται με tn panel,αυτεσ που λενε οτι ειναι s σημαινει οτι ειναι κατασκευασμενο το panel τους απο τη samsung. εγω πηρα προσφατα μια και ειναι made in romania me s-panel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.