Προς το περιεχόμενο

Δυαδικό Σύστημα

Mr.Deo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά... Παρακολουθώ υπολογιστές σε πανεπιστημιακό επίπεδο και έχω ένα θέμα γενικά με το δυαδικό σύστημα αλλά και πιο συγκεκριμένα με συστήματα που κάνουν πρόσθεση και αφαίρεση (πχ Ripple Carry Adder). Έχει κάποιος να μου προτείνει μερικά αναγνώσματα σε ηλεκτρονική μορφή πάνω στο θέμα;

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο Thread αφού ζητάω το ίδιο:

Μήπως κάποιος έχει για πρόσθεση και αφαίρεση σε δυαδικό σύστημα με Ripple Carry Adder και carry look ahead όπως ζητάει και το παιδί στο 1ο ποστ.Αυτα που λέτε από ότι είδα δεν εχουν κάτι τέτειο

Δημοσ.

Χωρίς διάθεση να θέλω να θίξω κάποιον αλλά αφού το σπουδάζετε το θέμα, μάθετε να χρησιμοποιείται και το google. Η απορία σας είναι πολύ απλή και πιο γρήγορα θα τα βρείτε με ένα searching με τα terms που γράψατε εδώ.

Επίσης, μια καλή πηγή έξτρα πληροφοριών για κάποιο μάθημα είναι μαθαίνουμε πως λέγεται το μάθημα μας στα αγγλικά ή το αντίστοιχο και το βρίσκουμε σε μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Συνήθως εκεί υπάρχουν πολύ καλές σημειώσεις.

Δημοσ.

Αμα θέλεις έχω να σου στείλω υλικό σχετικά με αυτά από αυτά που μας δείνουν στη σχολή μου. Αν θες pm me να σου στείλω μόνο που είναι στα αγγλικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...