IOSTEFO Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Θελω την γνωμη σας αν αυτο το PC αξιζει τα λεφτα του, Η με αυτα τα λεφτα εγω μπορω να κτισω κατι καλυτερο, 699ευρο.http://www.medion.de/md8833/uk/flash.html
palawiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εμένα τα medion με απωθούν,γενικά δεν τα πάω. Κάνε ένα μόνος σου ας βγει και 100 παραπάνω.Αυτές οι εταιρίες βάζουν μπροστά για βιτρίνα τον Q6600 με 667 mhz μνήμες;Τα ρέστα δηλαδή;Ή τον 500 δίσκο με 8mb cache;Προτίμησε ένα πισι με τον 8400 που είναι καλύτερος από τα ρέστα Q6600 Γιατί δεν έβαλαν τον 8400 που έχει ίδια τιμή περίπου;Ή μήπως ξεφορτώνονται ότι απέμεινε; Αυτό φυσικά είναι προσωπική μου γνώμη έτσι;Μπορεί να τα βλέπω κάπως υπερβολικά.
HighT3ch Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Φιλε IOSTEFO με τα 700 ευρω που θα δωσεις γι'αυτο το pre-built συστημα (με αγνωστου προελευσης hardware) μπορεις να φτιαξεις ενα καλυτερο συστημα, πιο χρησιμο σε σενα και με διαλεγμενα/επωνυμα κομματια. Στο περιπου μπορεις να αγορασεις ενα συστημα οπως αυτο της photo...
IOSTEFO Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Το καλοσκεφτηκα και εχετε δικιο με αυτο το (αγνωστο)που ειπατε,με φοβισε γιαυτο θα κτισω μονος μου ενα,ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.