mtaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Έχω ένα παλιό laptop με usb 1.0 και σκέφτομαι να πάρω τον δίσκο WD Passport. Θα λειτουργεί όμως με usb 1.0; Θα παίρνει ρεύμα με το μονό καλώδιο; Ευχαριστώ.
Schiller Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Αποτι θυμαμαι ΟΧΙ. Θα πρεπει για να δουλεψει να πας να παρεις ενα καλωδιο που εχει 2 θυρες USB σε μια και το οποιο τοτε θα μπορεσει να κανει το laptop να δει τον δισκο. Βεβαια πρεπει να εχεις και 2η USB ελευθερη.
mtaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον τότε καλύτερα είναι να οδεύσω προς την αγορά ενός δίσκου με έχτρα παροχή πεύματος.
μανος2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον τότε καλύτερα είναι να οδεύσω προς την αγορά ενός δίσκου με έχτρα παροχή πεύματος. Κάτι τέτοιο δεν σου κάνει; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613701
danaos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Συμφωνώ κι εγώ. Δεν δουλεύει με usb1. Το διαπίστωσα χθες που αγόρασα ένα wd passport...
mtaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Σήμερα ρώτησα στο πλαίσιο στους τεχνικούς τους και μου είπαν ότι θα δουλεύει κανονικά απλά με μικρότερη ταχύτητα!!! Τι να πω και τι να πιστέψω...
zevage Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Σήμερα ρώτησα στο πλαίσιο στους τεχνικούς τους και μου είπαν ότι θα δουλεύει κανονικά απλά με μικρότερη ταχύτητα!!! Τι να πω και τι να πιστέψω... Αυτο που σου ειπαν. Δεν εχει σχεση η usb (1ή 2) αλλά το λειτουργικό. Θέλει απο win 2000 και νεότερο. Το χρησιμοποιώ σε usb 1
mtaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Σοβαρά; με windows xp και usb1 θα παίρνει ρεύμα και θα λειτουργεί κανονικά; Danaos η δική σου εμπειρία λέει ότι δεν λειτουργεί; Ευχαριστώ.
antonl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Sorry αν φεύγω λίγο offtopic αλλά εναλλακτικά μπορείς να πάρεις τον αντίστοιχο της Seagate που έχει διπλό usb καλώδιο. Προσωπικά προτίμησα αυτόν γιατί το μήκος του usb καλωδίου του passport είναι υπερβολικά μικρό και μου χε σπάσει τα νεύρα στη δουλειά
mtaras Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ποιον ακριβώς seagate εννοείς; Το θέμα είναι ότι είναι για δώρο. Και μάλιστα για γυναίκα! Αυτό σημαίνει ότι θέλω τον ροζ wd!!! Αν είναι δυνατόν. Οι γυναίκες ξέρεις κρίνουν αν ένας Η/Υ είναι καλός από το χρώμα του!!! Σε ευχαριστώ πάντως.
antonl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Ποιον ακριβώς seagate εννοείς;Το θέμα είναι ότι είναι για δώρο. Και μάλιστα για γυναίκα! Αυτό σημαίνει ότι θέλω τον ροζ wd!!! Αν είναι δυνατόν. Οι γυναίκες ξέρεις κρίνουν αν ένας Η/Υ είναι καλός από το χρώμα του!!! Σε ευχαριστώ πάντως. Αυτόν εννοούσα (τον 250άρι πήρα) αλλά "δυστυχώς" δε βγαίνει σε ροζάκι. Επίσης αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για το ροζάκι/ασπρούλι είναι πιο ακριβό από το μαύρο θα μου έκανε χάρη.
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Tί περιμένεις. Ανανάδες,μπανάνες,σταφύλια,φράουλες,κεράσια,παπάγιες,βατόμουρα,μανταρίνια,απ΄όλα τα καλά είχε ο Παράδεισος." Άστε μόνο κάτω τα μήλα",τους είχε πει,"..όλα τ' άλλα ειναι free".Κι αυτή,πήγε κι έκοψε ίσα-ίσα το μήλο.Kι έχωσε και τον άλλον τον μακάκα.Βγάλε συμπέρασμα λοιπόν.Δεν με εκπλήσσει καθόλου που η δικιά σου τον θέλει ροζ.
zevage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Σοβαρά; με windows xp και usb1 θα παίρνει ρεύμα και θα λειτουργεί κανονικά; Danaos η δική σου εμπειρία λέει ότι δεν λειτουργεί; Ευχαριστώ. Εγω τον χρησιμοποιώ σε διαφορα συστηματα (laptops και desktops) με usb 1 και λειτουργει κανονικοτατα. Φυσικα με χαμηλή ταχύτητα μεταφορας-ληψης δεδομενων λόγω usb 1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.