InsertCoinToJoi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Καλησπερα παιδια... σκορπια απο εδω και απο εκει βρηκα πληροφοριες. Καπου μπερδευτικα, καπου με μπερδεψαν οι εξηγησεις στα αγγλικα, καπου η διαφορετικη ονομασια απο ρουτερ σε ρετουρ με μπερδεψε. Εχω ενα ρουτερ Linksys και μου γραφει... Downstream Margin: 27 db Upstream Margin: 19 db Downstream Line Attenuation: 12 db Upstream Line Attenuation: 2 db Downstream Transmit Power: 5 db Upstream Transmit Power: 9 db τι σημενει το καθενα? αυτο που οριζει την ταχυτητα ποιο ειναι? Θελω να πω αν παω για 24mbit ποιος ειναι ο θορυβος που θα επηρεασει που θα κλειδωσει το ρουτερ? σε καθε επανεκινηση του ρουτερ αλλαζουνε αυτα? Και μια τελευταια ερωτηση... Εχω νορμαλ επιπεδα θορυβου? Τωρα ειμαι στον ΟΤΕ, αλλα αν παω σε ιδιοκτητο της Forthnet πχ αυτα θα αλλαξουνε και δεν μπορω να ξερω τι θα εχω μετα? ευχαριστω πολυ
dimipap Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Εάν μπορεί κανείς ας μας εξηγήσει τι σημαίνουν αυτά. Είμαι και εγώ εντελώς άσχετος. Εγώ έχω forthnet 24mbit και τα στοιχεία του modem(linksys) βγάζει αυτά ετσι πρέπει να είναι?Το Downstream Margin: 4 db τι είναι? DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 19420 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 4 db Upstream Margin: 12 db Downstream Line Attenuation: 27 db Upstream Line Attenuation: 6.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db
tolis_01 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=21205
inrainbows Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Καλησπερα παιδια...σκορπια απο εδω και απο εκει βρηκα πληροφοριες. Καπου μπερδευτικα, καπου με μπερδεψαν οι εξηγησεις στα αγγλικα, καπου η διαφορετικη ονομασια απο ρουτερ σε ρετουρ με μπερδεψε. Εχω ενα ρουτερ Linksys και μου γραφει... Downstream Margin: 27 db Upstream Margin: 19 db Downstream Line Attenuation: 12 db Upstream Line Attenuation: 2 db Downstream Transmit Power: 5 db Upstream Transmit Power: 9 db τι σημενει το καθενα? αυτο που οριζει την ταχυτητα ποιο ειναι? Θελω να πω αν παω για 24mbit ποιος ειναι ο θορυβος που θα επηρεασει που θα κλειδωσει το ρουτερ? σε καθε επανεκινηση του ρουτερ αλλαζουνε αυτα? Και μια τελευταια ερωτηση... Εχω νορμαλ επιπεδα θορυβου? Τωρα ειμαι στον ΟΤΕ, αλλα αν παω σε ιδιοκτητο της Forthnet πχ αυτα θα αλλαξουνε και δεν μπορω να ξερω τι θα εχω μετα? ευχαριστω πολυ κι εγώ το ίδιο ρούτερ έχω , αλλά που τα βρίσκουμε αυτά τα νούμερα?
diabibas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 κι εγώ το ίδιο ρούτερ έχω , αλλά που τα βρίσκουμε αυτά τα νούμερα? Δεν έχω αυτό το router, αλλά σε όλα τα router αυτά τ ανούμερα αναφέρονται στα στατιστικά της γραμμής και της σύνδεσής σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.