kosmasgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Καληπέρα παιδιά. Διαθέτω το σύστημα της υπογραφής μου το οποίο είναι καινούριο. Επίσης έχω λειτουργικό Xp sp2 όχι γνήσια. Μερικές φορές και σε Idle κατάσταση ο υπολογιστής κολλάει και χρειάζεται restart. Ουτε ctr alt del γίνεται ούτε τίποτα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ? Το μυαλό μου πάει στο λειτουργικό αν και προέρχεται απο format 3 ημερών.
ThanasisAR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Φίλε μου είχα το ίδιο πρόβλημα σε ένα σύστημα με ABIT IC7-MAX3, P4 στα 3.0, 2x512 GB KINGSTON και με ASUS 9600XT . Δεν καθόντουσαν καλά οι drivers της ASUS. Γιατί δεν ξέρω. Μόλις έβαλα τους Ωμέγα σταμάτησαν τα κολλήματα αλλά άρχισε να σέρνεται και έβαλα πάλι αυτούς από το cd της κάρτας και δούλεψε ρολόι. Κουφό ;
kosmasgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Μόλις τελείωσα απο stress test με Orthos. 8 ώρες τέστ. Μια χαρά ούτε κόλλημα ούτε τίποτα. Και γώ τώρα έβαλα τους 7.10 στην κάρτα γραφικών γιατί με τους 8.3 όλο κολλούσε
alex89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Εμένα με τα vista το κάνει αυτό. Απενεργοποίησα την αναμονή και ησύχασα.
kosmasgr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Και γώ τίποτα απο αυτά. Ούτε προφύλαξη οθόνης. Πάντα ενεργό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.