Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σχετικά με Εργασία

Arxidamos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα!

Παιδιά μια βοήθεια αν μπορείτε... Έχω αναλάβει μια εργασία σχετικά με την ιστόρια των υπολογιστών και τώρα γράφω για τους επεξεργαστές. Μήπως γνωρίζεται από που μπορώ να πάρω πληροφορίες και χαρακτηριστικά από τον Pentium 3 και μετά (pentium 4, C2D κλπ); Έψαξα αλλά βρήκα μέχρι τον pentium 2. Θα σας ήμουν ευγνώμων.

Δημοσ.

Φίλε μου, τέτοιες ερωτήσεις την εποχή του Internet δεν τις κάνουμε...

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ και εδώ... και τέτοια υπάρχουμε μερικά εκατομμύρια websites... Βασικά πρέπει να φιλτράρεις τις απαιτήσεις σου και με οδηγό το google να βρεις κυριολεκτικά τόνους από πληροφορία.

Φυσικά τα περισσότερα είναι στα αγγλικά αλλά αυτό ελπίζω να μην είναι πρόβλημα.

Καλό κουράγιο.

Δημοσ.

Να φανταστώ οτι αυτά τα κοίταξες έτσι; Στο κάτω μέρος της σελίδας έχει πίνακα με τα διάφορα μοντέλα επεξεργαστών της Intel και είναι όλα μαζεμένα.

Δημοσ.
Φίλε μου, τέτοιες ερωτήσεις την εποχή του Internet δεν τις κάνουμε...

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ και εδώ... και τέτοια υπάρχουμε μερικά εκατομμύρια websites... Βασικά πρέπει να φιλτράρεις τις απαιτήσεις σου και με οδηγό το google να βρεις κυριολεκτικά τόνους από πληροφορία.

Φυσικά τα περισσότερα είναι στα αγγλικά αλλά αυτό ελπίζω να μην είναι πρόβλημα.

Καλό κουράγιο.

Ευχαριστώ φίλε για την βοήθειά σου...πολλά από αυτά τα είχα γράψει ήδη και εγώ αλλά βρήκα και για pentium 3 και 4... Θα ψάξω και αύριο γιατί από το πρωί έχουν πάθει τα χέρια μου να γράφω... Ευχαριστώ και πάλι :-)

Δημοσ.
Να φανταστώ οτι αυτά τα κοίταξες έτσι; Στο κάτω μέρος της σελίδας έχει πίνακα με τα διάφορα μοντέλα επεξεργαστών της Intel και είναι όλα μαζεμένα.

Ακριβώς αυτό έψαχνα φίλε μου...με έσωσες!! Πώς δεν το σκέφτηκα νωρίτερα για την βικιπαίδεια..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...