chrico21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Σας χαιρετώ, Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα να πω το πρόβλημα που έχω με την τηλεόραση της Samsung και κυρίψς την αντιπροσωπία της. Πήρα την Samsung LE37R72B LCD πριν μερικούς μήνες (1500ευρώ)και στα πιο πολλά κανάλια (μεγα, αντ1, σταρ ...) εκτός της ΕΤ1 και ΝΕΤ χάνει στιγμιαία την εικόνα και τον ήχο. Δηλ εκεί που παίζει κάνει ένα τσαφ και σβήνει η οθόνη και ο ήχος και επανέρχεται αμέσως (μιλάμε για διάστημα δευτερολέπτου) και αυτό το κάνει σε ακανόνιστους χρόνους. Το πήγα λοιπόν στην αντιπροσωπεία και η απάντηση τους είναι πως η τηλεόραση σε αυτούς παίζει κανονικά και δεν κάνανε τίποτα. Μετά από πιέσεις ήρθε τεχνικός στο σπίτι μας και είδε πως υπάρχει όντως το πρόβλημα αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα και μας πρότεινε να βάλουμε ΝΟΒΑ. Στο σπίτι έχουμε μια κεντρική εγκατάσταση κεραίας (αναλογική) και κανένας άλλος δεν έχει πρόβλημα με την τηλεόραση του. Την πήγαμε και στο σπίτι κάποιων γειτόνων και παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι πως εάν τα μοντέλα της Samsung δεν παίζουν με αναλογικούς δέκτες / σήμα δε θα έπρεπε να το αναφέρουν στη συσκευασία ή στο site τους κα τέλος η αντιπροσωπεία της Samsung είναι μεγάλοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Αν κάποιος είχε αντίστοιχο πρόβλημα ας μου πεί τι έγινε στο τέλος. Εγώ πάντως κλαίω τα λεφτά μου. Πάντως εάν σκέφτεστε να αγοράσετε τηλεόραση ας έχετε αυτά υπόψιν σας.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 δεν μπορω να σου απαντησω κατι αλλα για να εχει εισοδο για κανονικη κερεα δεν στεκει να το χανει συν οτι μια τηλεροραση και χωρις κερεα δεν 8α πρεπε να χανει τον ηχο.καλως ηρθεσ στο φορουμ
gdp77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 α)Αυτοί δοκίμασαν να τη συνδέσουν με δικιά τους κεραία και έπαιξε κανονικά; β) Μήπως υπάρχει κάποια παραξενιά στην εγκατάσταση της πολυκατοικίας σου; Αν την πας σε άλλη πολυκατοικία, θα παίξει κανονικά; γ) Αν το πρόβλημα παρουσιάζεται από ανεξάρτητα από την κεραία που είναι συνδεδεμένη, τότε σαφώς σε καλύπτει η εγγύηση. Αν το πρόβλημα υπάρχει στη δικιά σου πολυκατοικία, τότε κάτι παίζει με την εγκατάσταση.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 το δοκιμασε και σε αλλο σπιτι αλλα δεν μας ειπε αν ηταν στο ιδιο σπιτι η οχι αν και ολα αυτα δεν κανουν για κερεα.ειδικα η διακοπη ηχου.αλο να ακουει παρασιτα και αλλο να σταματαει.
tempes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Το δοκίμασε σε άλλο σπίτι της ιδίας οικοδομής, πιθανών να μην έχει σωστό σήμα στην κεραία ή να έχει υπερβολικό σήμα , για να μην πω ότι μπορεί να δίνει περισσότερο ρεύμα από ότι πρέπει στην εγκατάσταση ο ενισχυτής της κεραίας. Οι προβληματικές εγκαταστάσεις κεραιών στις οικοδομές είναι σύνηθες φαινόμενο. -Σε dvd δεν το κάνει αυτό έτσι?? -Δοκίμασε την σε άλλη οικοδομή και αν εκεί δουλέψει κανονικά τότε τοποθέτησε μια κεραία μονό για σένα με σωστές καλωδιώσεις και καλούς ενισχυτές . ολα αυτα χωρις να γνωριζω την εγκατασταση αλλα εκει παει το μυαλο μου
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2008 σωστα το τεστ με το dvd ισως δεξει αν υπαρχει προβλημα γενικως η απλα αν γινετε κατι με κερεα η απλα με το tv tuner και αμα το κανει και στο dvd θα το αποδειξει πιο ευκολα
ksaderfoulhs Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Δημοσ. 12 Απριλίου 2008 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το μοντελο LE26S8 την εχω παρει μολις μια βδομαδα απο το πλαισιο και 1-2 φορες την μερα δειχνει να κανει "reboot" οπως αναφερει και ο chrico21,απλα θελω να ρωτησω η δικη σου κλεινει? Αναβει για λιγο το κοκκινο λαμπακι της? Ακομη δεν εχω επικοινωνησει με το σερβις της Samsung αλλα συντομα θα το κανω. Επισης την δοκιμαζω μονο με DVD Σημερα για να δω μηπως ειναι θεμα του δεκτη της(πιστευω οτι καπου εκει ειναι το προβλημα).
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2008 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το μοντελο LE26S8 την εχω παρει μολις μια βδομαδα απο το πλαισιο και 1-2 φορες την μερα δειχνει να κανει "reboot" οπως αναφερει και ο chrico21,απλα θελω να ρωτησω η δικη σου κλεινει? Αναβει για λιγο το κοκκινο λαμπακι της? Ακομη δεν εχω επικοινωνησει με το σερβις της Samsung αλλα συντομα θα το κανω. Επισης την δοκιμαζω μονο με DVD Σημερα για να δω μηπως ειναι θεμα του δεκτη της(πιστευω οτι καπου εκει ειναι το προβλημα). εγω να σε καλοσορισω στο φορουμ μια που ειναι το πρωτο σου ποστ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.